Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 10 do 17 sati

Osvježite garderobu i zbirku ploča na Ful Kul Buvljaku i sajmu u Ilici 7

Ful Kul Buvljak
PR
15.10.2021.
u 17:54

Ponuda je, kažu organizatori, u rangu londonskih i berlinskih buvljaka, a glazbu tijekom šopinga puštat će DJ Tomi Phantasma.

Plato kluba Boogaloo mjesto je na kojem sutra možete osvježiti jesensku garderobu. Od 10 do 17 sati ondje se, naime, održava novi Ful Kul Buvljak na kojemu, uz “krpice”, možete utržiti i nakit, umjetnine, knjige, stripove, gramofonske ploče, poštanske markice, bedževe...

Ponuda je, kažu organizatori, u rangu londonskih i berlinskih buvljaka, a glazbu tijekom šopinga puštat će DJ Tomi Phantasma. Zbog velikog interesa buvljak je proširen na još dva manja platoa. Kućnu fonoteku pak možete “pofriškati” u haustoru i dvorištu Ilice 7, gdje se sutra od 10 do 20 sati organizira Sajam gramofonskih ploča i CD-a. Cijene nosača zvuka probranih domaćih i stranih glazbenika kreću se već od 10 kuna.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije