Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuškanac u gostima

Omiljeni Disneyjevi klasici vraćaju se na velika platna, ovdje su detalji

Foto: Disney
1/7
03.04.2024.
u 16:26

U sklopu subotnjih obiteljskih druženja, na Sceni Ribnjak i u Centru za kulturu i informacije Maksimir pogledajte omiljene animirane filmove sinkronizirane na hrvatski jezik.

Uronite u čarobne priče i osjetite nostalgiju djetinjstva s omiljenim junacima iz snova na velikom platnu! U znaku sjećanja na djetinjstvo, Tuškanac u gostima, u partnerstvu s Centrom mladih Ribnjak te Centrom za kulturu i informacije Maksimir, od travnja će prikazivati bezvremenski ciklus Kultni Disney.

Podsjetimo, za vrijeme obnove zgrade, kino Tuškanac svoje programe provodi pod nazivom „Tuškanac u gostima“. Ciklus prikazuje sedam poznatih remek-djela iz produkcije Walt Disney Pictures, čiji su svijetovi puni čarolije te poruka o toleranciji, jednakosti i poštovanju te različitosti.

POVEZANI ČLANCI:

To su filmovi koji su dragocjen izvor odgoja već generacijama, a rado ih gledaju i roditelji. Snjeguljica, prvi animirani film u povijesti u potpunosti snimljen u boji, otvorit će ciklus 6. travnja u 11 sati, a u ostalim terminima u travnju bit će prikazani filmovi Mala sirena i Bambi.

Uz spomenute naslove, u svibnju i lipnju posjetitelji će imati priliku pogledati i Tarzana, 101 Dalmatinca, Trnoružicu te Ljepoticu i zvijer. Raspored svih projekcija dostupan je na linku. Jedinstvena cijena ulaznice iznosi 3 eura, a moguće ih je kupiti na blagajni sat vremena prije početka filma.

POVEZANA GALERIJA: Publika u Lisinskom uživala u odličnom koncertu grupe The Frajle

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije