Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sezona skijanja

Novo radno vrijeme Sljemenske žičare od subote: Provjerite satnicu na vrijeme

Gužva na sljemenskoj cesti
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
27.01.2023.
u 12:07

Za dolazak do žičare, građanima su na raspolaganju tramvajske linije 8 i 14 kojima mogu doći do Mihaljevca

Radno vrijeme žičare Sljeme bit će od subote, 28. siječnja prilagođeno početku sezone skijanja na skijalištu Sljeme, čije će staze biti otvorene za građanstvo svakim danom od 9 do 16 sati, priopćili su iz ZET-a. Radnim danom žičara će raditi od 8 do 17 sati, a vikendima i praznicima od 8 do 18 sati.

Za dolazak do žičare, građanima su na raspolaganju tramvajske linije 8 i 14 kojima mogu doći do Mihaljevca, otkuda ih kratkom vožnjom linija 15 dovodi do donje postaje u Gračanskom dolju. U zoni žičare, također se nalaze i autobusna stajališta koja koriste autobusne linije 140 (Mihaljevac – Sljeme), 227 (Svetice - Gornji Bukovac - Gračansko dolje) i 233 (Mihaljevac – Markuševec).

Video: Tomašević u odijelu Čistoće: Sljedećih nekoliko sati sam pomoćni radnik, idemo počistiti grad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije