Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO ZA GRAĐANE

Sljeme ove subote otvara sezonu skijanja, objavljene su cijene karata

Počela sezona skijanja i sanjkanja  na Sljemenu
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
26.01.2023.
u 11:05

Svi koji posjeduju axess ski karte od prošle i pretprošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje, napominje se

Ove subote na zagrebačkom Sljemenu počinje sezona skijanja, najavili su to iz Gradskog ureda upravljanja sportskim objektima. Staze će tako od subote biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati.

Svi koji posjeduju axess ski karte od prošle i pretprošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje, napominje se.

Cijene dnevnih karata su:

Radnim danima: 

9,29 eura za odrasle

5,31 euro za djecu do 15 godina

6,64 eura za skijaše iznad 65 godina

Subotom, nedjeljom i blagdanima:

13,27 eura za odrasle

6,64 eura za djecu do 15 godina

9,29 eura za skijaše iznad 65 godina. 
 
Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade (dnevne, poludnevne i sezonske karte) i putem on-line prodaje, a inače se sve cijene mogu provjeriti OVDJE
 
Iz Ureda tako napominju da građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca i Žičarom Sljeme. 

>> VIDEO Drama na Sljemenskoj žičari: Zbog prevelike gužve puštali i bez karte

Ključne riječi

Komentara 1

NS
Nuclear_Strike
15:07 28.01.2023.

Objavljena cijena karata? Izgleda da je Sljeme, kompleks i žičaru gradio privatnik a ne građani grada sada im i dolazak treba naplatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije