Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donja Lomnica

Nakon proširenja vrtić će moći primiti 20-ak mališana više

vrtić karlovac
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
10.08.2010.
u 15:10

Radovi u područnom dječjem vrtiću u Donjoj Lomnici stajali su Velikogoričane 600 tisuća kuna.

Radovi u područnom dječjem vrtiću u Donjoj Lomnici završeni su, trenutačno se postavlja ograda i uređuje okoliš.

Naime, uređivanjem prostorija u područnoj osnovnoj školi vrtić će moći primiti dvadesetak mališana jasličke dobi, odnosno kapacitet je povećan za jednu odgojnu skupinu.

Uređeni je objekt dvorištem povezan s područnim vrtićem, u kojemu je 50 mališana iz dviju odgojnih skupina smješteno u prostorijama Doma zdravlja. Školsko je dvorište sada i ograđeno, tako da su djeca sigurna kada prelaze iz jednog objekta u drugi, a bezbrižno će se moći i igrati u dvorištu.

– Osim što je povećan kapacitet dječjeg vrtića u Donjoj Lomnici, važno je i to što su obnovljene i školske prostorije te uređen okoliš za najmlađe Lomničane – poručio je dogradonačelnik Ervin Kolarec. Dodao je kako je Gorica prvi grad koji je donio Plan mreže u skladu s novim propisima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te da se u Gradu ozbiljno razmišlja o gradnji novoga dječjeg vrtića. (lk/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije