Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelena zona

Nakon pet mjeseci čekanja, počela je naplata parkiranja i na Prisavlju

hrt
Patrik Macek/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
11.04.2015.
u 09:00

Naplata je počela jučer od Trnjanske struge VI. do kućnog broja 3 (zgrada HRT-a), a komercijalna tjedna karta je 37,50 kuna

Kontrola i naplata parkiranja na Prisavlju, od ulice Trnjanske struge VI. do kućnog broja 3 (zgrada HRT-a) počela je jučer, obavijestio je Zagrebparking.

Naplata se obavlja radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 7 do 15 sati, a cijena sata parkiranja je 1,50 kuna. Parkirališta su u 3. zoni, zelenoj. Korisnici komercijalnu tjednu kartu za zelenu zonu mogu kupiti po cijeni od 37,50 kuna, a mjesečnu po cijeni od 150 kuna. Za mogućnost kupnje komercijalnih parkirališnih karata ne postoje uvjeti, poručili su iz podružnice Zagrebparking, a korisnici ih mogu kupiti na blagajnama u Šubićevoj 40/III i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara br. 41, te na kioscima Tiska i iNovina.

Podsjetimo, vozači koji parkiraju na Prisavlju brigu o parkirališnim kartama nisu morali voditi još od prosinca prošle godine kada planirana naplata nije počela u roku jer su u tijeku bile dodatne imovinsko-pravne provjere na spomenutoj lokaciji

Komentara 3

HR
Hrabraja
11:43 11.04.2015.

opce je deb...na ta naplata parkiranja osim u centru. Primjer savice gdje je ogromni parking prazan a ljudi parkiraju po travi. Neka mi netko normalan objasni potrebu naplate parkiranja u stambenim cetvrtima.

SA
Sale7
11:45 11.04.2015.

opet cista zarada sa nikakvim ulaganjima

SA
Sale7
11:45 11.04.2015.

opet cista zarada sa nikakvim ulaganjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije