Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i slano i slatko

Najbolje od autohtonih proizvoda sada je u Domaćim delicijama

Domaće delicije
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
16.12.2013.
u 16:00

Trgovina je otvorena prije mjesec dana, a nudi sireve, pršut, maslinovo ulje...Vlasnici su supružnici Snježana Šibenik i Slavko Krajinović

Na stotine delicija natiskalo se u malom prostoru u Radićevoj ulici 16. Gotovo pedeset dobavljača, malenih poljoprivrednih gospodarstava, slastičarnica i vinara, u trgovini Domaće delicije predstavlja svoje proizvode, a okupili su ih supružnici Snježana Šibenik i Slavko Krajinović.

- Cijelo smo ljeto bili po sajmovima ne bi li prikupili najbolje proizvođače sira, kulena, pršuta, maslinovog ulja, tradicionalnih kolača i likera, a sada nam polako dolaze i sami – kazao je Slavko Krajinović, te dodaje da posebnu ponudu čine proizvodi od tartufa. Supružnici su u sklopu blagdanske ponude složili i pakete.

- Sljubili smo okuse i u jedan poklon stavili, primjerice, sir s ružmarinom, istarske kobasice s tartufima i bučino ulje, a oni koji vole slatko mogu, recimo, kupiti paket s tradicionalnim kolačem paprenjakom, medicom, džemom od smokava i marelica – kaže Krajinović, te dodaje da se svi proizvodi prije kupovine mogu u dućanu i probati.

Komentara 2

CV
cvijece
16:12 16.12.2013.

sada će navala,pogotovo umirovljenika

PS
Pa sto
20:44 16.12.2013.

Odlična ideja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije