Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ponuda

Na svadbu odsada i u Novinarski dom

novinarski dom
Catering Majetić
24.03.2016.
u 14:00

Prije mjesec dana potpisali su ugovor s Cateringom Majetić, cijena stolca od 47 do 62 eura

U velikoj dvorani na prvom katu Novinarskog doma odsad će se, uz konferencije te razna događanja vezana uz medije, održavati i svadbe.

Prije mjesec dana, naime, Hrvatsko novinarsko društvo potpisalo je ugovor s Cateringom Majetić, koji je time dobio ekskluzivno pravo organiziranja vjenčanja u tom prostoru. Oformili su i stranicu na Facebooku, priredili dane otvorenih vrata i u kratkom roku dogovorili šest vjenčanja za ovu godinu.

Na posebne upite

– U pregovorima smo i za vjenčanja u 2017., no nedavno smo dogovorili svadbu koju radimo već u travnju. Mjesta ima, s obzirom na to da Novinarski dom dosad nije radio rezervacije u te svrhe – kaže Ivana Ezgeta, voditeljica prodaje Cateringa Majetić, tvrtke koja se time počela baviti među prvima u Zagrebu, još devedesetih godina.

Vjenčanja su se u Novinarskom domu održavala periodično, naglasit će Saša Leković, predsjednik HND-a, i to na posebne upite i zahtjeve, no sada su taj posao potpuno prepustili catering tvrtki.

S pogledom na Mimaru

A mladenci su oduševljeni lokacijom u središtu grada.

Sve što nije klasična sala, već drugačiji prostor ovakvog tipa, zainteresirat će ih, ističe Ivana Ezgeta. Catering organizira sve što je potrebno, a cijena stolca je od 47 do 62 eura, ovisno o tome poslužuje li se hrana na švedskom stolu, postavljaju li se pojedinačni ovali ili je uključena i posluga. No, i vrsta namirnica bitna je za formiranje cijene.

– Ako mladenci žele poslugu i personaliziranu uslugu, platit će najvišu cijenu, a za švedski stol, primjerice, mogu proći jeftinije – kaže I. Ezgeta napominjući da se dodatno plaća i najam prostora, i to tisuću eura plus PDV.

Dvorana ima i predvorje u kojemu se može popiti piće dobrodošlice te balkon koji gleda na Muzej Mimara. Novinarski dom nudi 130 sjedećih ili 300 stajaćih mjesta.

Komentara 1

TO
tovaravot
19:54 24.03.2016.

a aute ce parkirat ispred mimare jel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije