Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njih nema zime

Mladi se opet okupljali u Zagrebu: 'Dosta nam je izolacije, želimo se družiti'

Foto: PIXSELL/Mia Mitrović
1/14
12.02.2021.
u 22:29

Party je počeo oko 22 sata, na parkiralištu je bilo dvjestotinjak mladih, no iz minute u minutu pristizali su novi, pješke ili automobilima s plastičnim vrećicama u kojima su rekviziti za noćni provod.

Usprkos temperaturi dobro ispod minusa, mladi su se ponovno okupljali na parkiralištu ispred Studentskog doma Stjepan Radić i obližnjeg kluba Roko i Akademija.

Party je počeo oko 22 sata, na parkiralištu je bilo dvjestotinjak mladih, no iz minute u minutu pristizali su novi, pješke ili automobilima s plastičnim vrećicama u kojima su rekviziti za noćni provod.

Upalili su se i bluetooth zvučnici s kojih se ori ZZ top, Dino Dvornik, Bijelo dugme, ali i 'Oči boje kestena' Ivane Brkić.

– Tu smo jer su ispitni rokovi pri kraju i kako bismo izrazili bunt naspram licemjernih mjera. Dosta nam je izolacije, želimo se družiti – poručili su studenti koji se druže na otvorenom, u manjim grupama i na otvorenom poštujući epidemiološke mjere.

VIDEO Mladi se opet okupljaju u Zagrebu: Na druženju zapalili baklje

Podsjetimo, ovo je drugi petak za redom da se mladi okupljaju. Prošlog vikenda, zahvaljujući lijepom vremenu bilo ih je tu više od tisuću, no i ovoga petka dokazuju da kada je u pitanju mladost i provod, za njih nema zime.

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
07:09 13.02.2021.

bravo mladi!!!! Dosta s tim, dobro ste rekli, licemjernim mjerama!!!

SA
saga17
07:57 13.02.2021.

Imaju pravo. Neka mladi uživaju. Podrška!

PO
povratak
08:48 13.02.2021.

Uživajte,živite i veselite se ..distancu držite samo od mobitela,kamera,Gnovinara."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije