Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija mališana

Milijun kuna za dječje igralište na Staglišću

'24.10.2013., Zagreb - Svecanost povodom otvorenja novouredjenog igralista i parka za vrtic Pipi Duga Carapa.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
25.10.2013.
u 12:40

Inicijativa za uređenje dječjeg igrališta i parka potekla je od ravnateljice vrtića Pipi Duga Čarapa Branke Bobinac.

Mališani privatnog Dječjeg vrtića Pipi Duga Čarapa na Staglišću, ali i djeca iz okolnih zgrada, dobili su novo igralište za koje je Grad iz malih komunalnih akcija na prijedlog Mjesnog odbora izdvojio oko milijun kuna. Otvorio ga je jučer pročelnik za obrazovanje kulturu i sport Ivica Lovrić, a djeca su izvela prigodni program. Inicijativa za uređenje dječjeg igrališta i parka potekla je od ravnateljice vrtića Pipi Duga Čarapa Branke Bobinac.

– Ovo je prekrasna poruka djeci, da treba raditi i sanjati i da će se snovi ostvariti – rekla je Bobinac.

>>U gradskim su vrtićima slobodna čak 463 mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije