Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ritam grada

Kako smo ispravili mail adresu na koju se piše higijeničarima iz Zagorja

Mačka/Ilustracija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
29.05.2018.
u 08:45

Na stranici stoji i da rade od 7 do 19 sati, a zapravo je od 0 do 24. To još nije ispravljeno

Već gotovo godinu dana životinjske lešine s javnih gradskih površina uklanja tvrtka iz Zagorja.

Otkrili smo to nakon upozorenja naše čitateljice da joj se nitko ne javlja na brojevima objavljenim na službenim stranicama Grada. Iako na njih ne možete dobiti nikoga, i dalje ih se može pronaći na gradskim internetskim stranicama. No Zagrepčane koji znaju kome se treba javiti, a jedna sam od njih, svojom je objavom zbunila i Veterinarska stanica Zlatar Bistrica, čiji higijeničari sada 'čiste' po metropoli.

Na svojoj stranici uz broj mobitela objavili su i mail adresu. Naučena da gotovo sve informacije i odgovore tražim pismeno, napravila sam to i ovom prilikom, kao građanka. Bila je nedjelja predvečer kad me nos kujice Nele odveo do lešine ispod stabla, čini mi se da je bila mačka. Fotografiju i podatke o lokaciji poslala sam na objavljeni mail, uz svoje ime i broj mobitela. Prošao je ponedjeljak, na mail nitko nije odgovarao, a ni mobitel nije zazvonio. U večernjoj šetnji provjerila sam – lešina je i dalje bila ondje.

Foto: Privatni album/MailOnline

Sljedeće jutro telefonom pokušavam doznati kad planiraju obaviti svoj posao, ali me dočekuju s pitanjem gdje sam pronašla tu adresu. Higijeničar mi otkriva i da on mailove uopće ne može vidjeti, a njegovi iz uprave nisu mu javili da treba pokupiti neku mačku. I pita me zašto nisam zvala telefonom jer kome uopće u 21. stoljeću pada na pamet slati mailove. Uslijedio je i poziv voditeljice higijeničarske službe Mirjane Zajec. Objašnjava mi da nijedna od nekoliko njihovih adresa nije ona na koju sam ja poslala mail. Nije joj bilo jasno kako se uopće i našla na njihovoj stranici, ali ni zašto piše da rade od 7 do 19 sati kad im je radno vrijeme od 0 do 24.

Obećala je sve provjeriti. Nakon nekoliko dana mail adresa je promijenjena, ali ne i radno vrijeme. Dapače, nije usklađeno ni s radnim vremenom koje je objavljeno na stranicama Grada. Lešina koja je zaslužna da su otkrili 'kako tu nešto ne štima' više nije pod drvetom, barem ne cijela. A oko ostataka sad se okupljaju muhe. I za sve to Zagrepčani godišnje plaćaju 559.377,50 kuna (bez PDV-a).

 

 

 

Komentara 4

VI
Vito
07:39 30.05.2018.

Kako smo ispravili mail adresu na koju se piše higijeničarima iz zagorja ::: A kad će te ispraviti nepismenost novinara???

VI
Vito
07:49 30.05.2018.

Da, baš je "transparentno" __ ::: I pita me zašto nisam zvala telefonom jer kome uopće u 21. stoljeću pada na pamet slati mailove. ::: Očito su ovdje "transparentno" objavljeni ti telefonski brojevi. __ Toliko su "transparentni" da ih se niti ne vidi. __ Autor Snježana Črnjević pitam: Zbog koga ste objavili ovu pripovjetku??? __ Pripovijedate kao političar, puno riječi, puno rečenica, a nigdje korisnih podataka.

DO
dopizdilomi
11:55 29.05.2018.

Tak se dela. Kaj ne. Transparentno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije