Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Kako smo ispravili mail adresu na koju se piše higijeničarima iz Zagorja

Na stranici stoji i da rade od 7 do 19 sati, a zapravo je od 0 do 24. To još nije ispravljeno
29. svibnja 2018. u 08:45 4 komentara 362 prikaza
Mačka/Ilustracija
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Već gotovo godinu dana životinjske lešine s javnih gradskih površina uklanja tvrtka iz Zagorja.

Zagreb: Uhićen muškarac koji je pucao u Utrini ČULI SE RAFALI Napadač iz Utrina nedavno se sa suprugom doselio iz Vinkovaca, imaju i malo dijete

Otkrili smo to nakon upozorenja naše čitateljice da joj se nitko ne javlja na brojevima objavljenim na službenim stranicama Grada. Iako na njih ne možete dobiti nikoga, i dalje ih se može pronaći na gradskim internetskim stranicama. No Zagrepčane koji znaju kome se treba javiti, a jedna sam od njih, svojom je objavom zbunila i Veterinarska stanica Zlatar Bistrica, čiji higijeničari sada 'čiste' po metropoli.

Na svojoj stranici uz broj mobitela objavili su i mail adresu. Naučena da gotovo sve informacije i odgovore tražim pismeno, napravila sam to i ovom prilikom, kao građanka. Bila je nedjelja predvečer kad me nos kujice Nele odveo do lešine ispod stabla, čini mi se da je bila mačka. Fotografiju i podatke o lokaciji poslala sam na objavljeni mail, uz svoje ime i broj mobitela. Prošao je ponedjeljak, na mail nitko nije odgovarao, a ni mobitel nije zazvonio. U večernjoj šetnji provjerila sam – lešina je i dalje bila ondje.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Sljedeće jutro telefonom pokušavam doznati kad planiraju obaviti svoj posao, ali me dočekuju s pitanjem gdje sam pronašla tu adresu. Higijeničar mi otkriva i da on mailove uopće ne može vidjeti, a njegovi iz uprave nisu mu javili da treba pokupiti neku mačku. I pita me zašto nisam zvala telefonom jer kome uopće u 21. stoljeću pada na pamet slati mailove. Uslijedio je i poziv voditeljice higijeničarske službe Mirjane Zajec. Objašnjava mi da nijedna od nekoliko njihovih adresa nije ona na koju sam ja poslala mail. Nije joj bilo jasno kako se uopće i našla na njihovoj stranici, ali ni zašto piše da rade od 7 do 19 sati kad im je radno vrijeme od 0 do 24.

Obećala je sve provjeriti. Nakon nekoliko dana mail adresa je promijenjena, ali ne i radno vrijeme. Dapače, nije usklađeno ni s radnim vremenom koje je objavljeno na stranicama Grada. Lešina koja je zaslužna da su otkrili 'kako tu nešto ne štima' više nije pod drvetom, barem ne cijela. A oko ostataka sad se okupljaju muhe. I za sve to Zagrepčani godišnje plaćaju 559.377,50 kuna (bez PDV-a).

Briga za pse i mačke Zgažene životinje s javnih površina u Zagrebu skuplja tvrtka iz Zagorja Zaštita životinja Zakon koji se ne provodi ne može pomoći životinjama

 

 

 

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

  • Vito:

    Da, baš je "transparentno" __ ::: I pita me zašto nisam zvala telefonom jer kome uopće u 21. stoljeću pada na pamet slati mailove. ::: Očito su ovdje "transparentno" objavljeni ti telefonski brojevi. __ Toliko su "transparentni" da ih se ... prikaži još! niti ne vidi. __ Autor Snježana Črnjević pitam: Zbog koga ste objavili ovu pripovjetku??? __ Pripovijedate kao političar, puno riječi, puno rečenica, a nigdje korisnih podataka.

  • Vito:

    Kako smo ispravili mail adresu na koju se piše higijeničarima iz zagorja ::: A kad će te ispraviti nepismenost novinara???

  • dopizdilomi:

    Tak se dela. Kaj ne. Transparentno.