Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordni dobitak

Javili se dobitnici Superbinga: Ne vjerujemo, nismo oka sklopili!

bingo (1)
Foto: Hrvatska lutrija
1/3
26.02.2013.
u 14:45

Par iz okolice Zagreba uplativši Bingo za 10 kuna osvojio je rekordan iznos od 29,6 milijuna kuna

Nismo oka sklopili cijelu noć. Došli smo provjeriti je l' istina – kazao je ushićeni par iz okolice Zagreba koji je u ponedjeljak navečer pogodio najveći iznos Superbinga svih vremena – 29.612.778,62 kuna, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

– Još ne možemo vjerovati. Supruga je uplatila zadnji trenutak prije zaključenja uplate. Gledali smo sinoć zadnje vijesti prije spavanja i vidio sam da je uplaćeno u Arena centru. Kad je supruga rekla da je tamo uplatila, odmah sam otišao provjeravati brojeve – govore sretni supružnici koji žele ostati anonimni.

Kada se suprug duže zadržao u provjeri brojeva pred televizorom, ustala je i supruga koja je uplatila Bingo za 10 kuna i zatekla ga u trenutku zaokruživanja zadnjeg broja – 24. Od tada, kažu, izmjenjuju se trenuci veselja i šoka, a zaspali su tek pred jutro.

Povremeno igraju Bingo i najveći dobitak do sada bile su petice, a suprug je na sportskom klađenju znao osvojiti i nekoliko tisuća kuna. Dobitak ih je šokirao i još uvijek ne znaju na što će ga potrošiti.

– Sigurno ćemo zatvoriti kredit za početak, a novac upotrijebiti za bolju budućnost – kažu novi milijunaši.

Posljednji put Superbingo je izvučen 23. veljače 2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio 14.200.000,00 kuna.

Nakon Superbinga pred igračima Hrvatske lutrije stoji novi rekord jer se u srijedu u igri Loto 7/39 igra za najveći Jackpot svih vremena u nekoj originalnoj igri na sreću Hrvatske lutrije. Dobitak Super 7 iznosi 54,5 milijuna kuna.

U petak navečer izvlače se kuglice međunarodne igre na sreću Eurojackpot u kojoj odnedavno mogu sudjelovati i igrači iz Hrvatske. Glavni dobitak iznosi vrtoglavih 128 milijuna kuna.

>>Listić vrijedan 29,6 mil. kn uplatio osam minuta prije isteka uplate!

Ključne riječi

Komentara 18

SP
space2
14:59 26.02.2013.

bravo! sve čestitke novopečenim milijunašima!

AM
a_morte_i_rossi
16:18 26.02.2013.

@entuzijasta hahaha u isto vrijeme smo pisali isto... ja im ne vjerujem nista to je banda! a clanak je propaganda

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
22:32 26.02.2013.

Šansa da unutar 27 izvučenih brojeva imaš 15 točnih iznosi,prema informacijama dostupnim na stranici lutrije, 1 naprema 2,6 milijardi....To što se je dogodilo je nevjerojatna slučajnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije