Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peto izdanje

Gričevanje od 24. rujna do 4. listopada na platoima Gradec i Tuškanac

Gričevanje
Foto: Gričevanje
1/3
16.09.2015.
u 22:00

Marko Matošić iz Gričevanja otkrio je posljednjeg headlinera, grupu Pavel čiji se koncert očekuje 27. rujna

Street jamom Mikija Solusa na terasi pivnice Ožujsko pub najavljeno je u srijedu peto izdanje Gričevanja, zagrebačkog festivala glazbe i kulture koji će se ove godine održati od 24. rujna do 4. listopada na platoima Gradec i Tuškanac.

Organizator Gričevanja je tvrtka Kupole – bolje od šatora, a glavni partner Ožujsko pivo. Što se sve može očekivati od ovog glazbenog festivala inspiriranog starozagrebačkim legendama o vješticama, okupljenim medijima, izvođačima te prijateljima festivala otkrili su Marko Matošić iz Gričevanja i Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.

Marko Matošić iz Gričevanja otkrio je posljednjeg headlinera, grupu Pavel čiji se koncert očekuje na Gričevanju 27. rujna. Uz najavu Pavelovog koncerta, predstavio je i popratni program Gričevanja. Od svakodnevnih after partija u Klovićevim dvorima izdvojio je one dvojca Banana zvuk 24. rujna i producenta i DJ-a Eddyja Ramicha 26. rujna. Također je izdvojio 'Ričevanje' Radio Studenta uz DJ-a Filipa Ridžičkog, Phillitchevanje te program Šlagerstep – večer šlager hitova uz DJ-e Mistera Šlagera i Mistera Stepa. Na platou Gradec koncert će 25. rujna održati Baden Baden, a 2. listopada Plastic Knives.

Na početku druženja za novinare, Miki Solus, koji će s bendom na Gričevanju nastupiti 4. listopada održao je street jam ispred Ožujsko puba. Uz navedene izvođače na Gričevanju će ove godine nastupiti, TBF na otvaranju 24. rujna, zagrebački bend Killed A Fox 25. rujna, hip hop kolektiv KUKU$ Klan 26. rujna, zagrebački veterani stoner rocka Stonebride 28. rujna, organic dance music bend Kozmodrum 29. rujna, dva zagrebačka rocker moćnika Cojones i Gatuzo 1. listopada, progresivni rock trojac iz Bjelovara Them Moose Rush 2. listopada, te na samom zatvaranju, 4. listopada osječki hip hoper sa svojom svitom Kandžija i Gole žene te najpoznatija žena MC u regiji Sassja s bendom Indigo.

Kao i svake godine, svi koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju su besplatni. Informacije o lineupu i ostalim događajima, pratite na Facebook stranici Gričevanje na Gričevanje Twitteru i na Gričevanje Instagramu (@Gricevanje #vjesticarenje  #Gricevanje2015 #NGG#11dana).

Ove godine, od 24. rujna do 4. listopada, prvi će puta istovremeno i zajedničkim snagama Galerija Klovićevi dvori, Device_Art, Gričevanje i Space festival oživjeti zagrebački Gornji grad kao dio novog projekta Na Gornjem gradu kojeg u partnerstvu provode Galerija Klovićevi dvori, tvrtka Kupole – bolje od šatora i udruga Kontejner | biro suvremene umjetničke prakse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije