Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TETRIS IZAZOV

Fotografijom raspametili Internet: Zagrebački vatrogasci 'izazvali' policajce da im se pridruže

Zagrebački vatrogasci
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/5
25.09.2019.
u 22:23

Objavljena fotografija ispala je pravi hit na društvenim mrežama.

Vatrogasna postrojba Zagreb objavili su fotografiju na društvenim mrežama i naveli kako su se priključili svjetskom Tetris izazovu u kojem su pokazali sve što se nalazi u vatrogasnom vozilu. Zagrebački vatrogasci pozvali su hrvatsku policiju da se priključi izazovu. 

Objavljena fotografija ispala je pravi hit na društvenim mrežama. 

'Super', 'predobro', 'Aaaaaaa niste kamion okrenuli da vidimo kako izgleda! jao koliko opreme.....' - neki su od komentara. 

Status prenosimo u cijelosti

 - Što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu? Pa...zavisi od njegove namjene. Iskoristil smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352 koji se nalazi u službi Vatrogasne postaje Jankomir. Tetris Challange je pokrenut početkom rujna u Zurichu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne postrojbe i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom "LEGO" stilu, često i u šaljivom tonu (pretražite internet s #TetrisChallenge i zaista ćete se nasmijati) - navodi se u statusu. 

- #TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organzacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja. Sad kad imamo Vašu pažnju, pogledajte i naš promotivni video o upotrebi društvenih mreža u hitnim situacijama a ujedno "izazivamo" MUP RH na #TetrisChallenge, stoji u objavi Vatrogasne postrojbe Zagreb. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije