Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li se upisali?

Doznajte u kojim vrtićima još uvijek ima slobodnih mjesta

vrtić sesvete
Daniel Kasap/PIXSELL
04.07.2013.
u 09:48

Gradski vrtići mogu primiti još 338 mališana, dok u vjerskim i privatnim vrtićima ima još 715 slobodnih mjesta. Koliko je djece ostalo neupisano iz Grada nisu izvijestili.

Još 338 slobodnih mjesta ostalo je slobodno u zagrebačkim gradskim vrtićima, izvijestili su iz Grada. Situacija je povoljnija u vjerskim i privatnim vrtićima u kojima ima još 715 slobodnih mjesta. 

Koliko je djece ostalo neupisano iz Grada nisu izvijestili. 

Početkom rujna, kad svi roditelji potpišu ugovore s vrtićima, znat će se ima li koji vrtić još kakvo slobodno mjesto. 

Popunjeni su sljedeći vrtići:  Malešica, Vrapče, Sesvete, Špansko, Ivane Brlić Mažuranić, Pčelica,  Kolibri, Potočnica, Trnsko, Siget i Trnoružica. 

Najviše slobodnih mjesta, njih 15 ima u vrtiću Bajka, te na Srednjacima dok je u Sunčani tek jedno slobodno mjesto, kao i na Jarunu i u Botnicu. 

Od privatnih vrtića "bukirani" su Montessori vrtić, tri podružnice vrtića Kućica, Bambi, Pipi duga čarapa, Pikulica, Blažena Hosana, Šarena loptica, Srećko, Marija Petković, Cvjetnjak, Brat Sunce, Sveta Anđela Merci 

Najviše je slobodnih mjesta u privatnim vrtićima u Smjehuljici i to čak 104, 32 su mjesta ostala u Čigri, 65 u Malom istraživaču....

Točan popis vrtića u kojima vaš mališan može pronaći svoje mjesto provjerite na stranicama Grada Zagreba ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije