Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jordanovac

Djeca u dvorištu škole pod odmorom pronašla ljudski kostur

jordanovac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2015.
u 09:34

Nakon što je policija došla, čitavo područje je ogradila trakom te udaljila djecu

U dvorištu zagrebačke Osnovne škole Jordanovac djeca su u ponedjeljak oko 11.40 sati našla ljudski kostur, javljaju 24 sata.  Majka jednog učenika opisuje kako se unutar školskog dvorišta nalazi veliki vrt i voćnjak. Kostur je bio u dijelovima, a glava mu je bila odvojena od ostatka trupa. Preplašena djeca otrčala su učiteljici koja je ostala u šoku kad su joj opisala što su pronašla. Ona je odmah o svemu obavijestila ravnatelja.

– Djeca su se igrala i pod lišćem ugledala kostur. Uplašila su se. Nakon što me je učiteljica obavijestila da su učenici našli truplo, odmah sam nazvao policiju – rekao je jučer ravnatelj Davor Krnjeta.

Majka učenice petog razreda dodaje kako joj je dijete mobitelom poslalo fotografiju lubanje. Preplašena je onime što je vidjela ispod lišća.

Nakon što je policija došla, čitavo područje je ogradila trakom te udaljila djecu.

– Policajci su mi rekli da na kosturu nisu pronašli tragove nasilne smrti. Inače, ovo me iznenadilo jer tim putem rijetko netko prolazi – rekao je ravnatelj i dodao da će djeci, ako se za time pokaže potreba, pružiti potrebnu psihološku pomoć.

Iz policije su nam potvrdili da su u šumi kraj Osnovne škole Jordanovac pronašli truplo nepoznatog muškarca koje su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Ondje će napraviti obdukciju kojom se nadaju kako će otkriti identitet i okolnosti smrti pronađenog muškarca.

>> Prolaznik na Jarunu pronašao ljudske kosti

Komentara 4

SP
Spezispezi
09:50 04.11.2015.

Ništa čudno, valjda će se netko sjetiti i iskopati onu masovnu grobnicu ispred zgrad učiteljske akademije u Savskoj ulici u Zagrebu - praktično u centru grada. Ili se možda čeka još dok akteri pomru.

SH
Shpangica
12:08 04.11.2015.

Osobno sam pohađala tu školu i moram reći da me ova vijest ne iznenađuje previše. Uvijek je taj dio iza škole bio iznimno neuređen i pomalo zastrašujuć. Ali apsolutna je neistina da učenici tamo rijetko zalaze, tamo se išlo svakodnevno pod odmorom. Samo smatram pomalo neobičnim da je kostur tek sada pronađen, ne bi me čudilo da ga je netko tamo naknadno stavio...

LI
liliZG
11:36 04.11.2015.

taj je još tamo od kad je jordanovac bio tbc bolnica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije