Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠRC Trnje

Djeca iz udruge Ozana proveli veselo popodne s trnjanskim osnovcima

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
17.06.2021.
u 16:16

Tradicija je to koja traje već 10 godina, kaže voditelj centra Krešimir Končić, a njoj se vesele svi - i djeca i odrasli.

Skakalo se, pjevalo, plesalo, igralo i družilo - ukratko, odličan je provod bio mališana s teškoćama u razvoju iz udruge Ozana koji su danas proveli dan u Športsko-rekreacijskom centru Staro Trnje. Tradicija je to koja traje već 10 godina, kaže voditelj centra Krešimir Končić, a njoj se vesele svi - i djeca i odrasli. 

- Duga je to suradnja, pokušavamo ih razveseliti i ugostiti. A povezali smo ih i s mališanima iz OŠ Trnjanska, pa su učenici prva četiri razreda došli na zajedničko druženje - prepričava Končić. Klinci iz udruge Ozana posebno se vesele, kaže, ćevapima koje članovi centra ispeku za njih, a tako je bilo i ove godine, pa su svi nakon cjelodnevne igre mogli uživati u dobrom ručku. 

- Veliko je to veselje korisnika udruge, bile su s djecom i njihove učiteljice i ravnateljice. Trebali ste vidjeti kako su plesali i skakali - priča nam Končić. Ovi godišnji susreti dokaz su zajedništva i prijateljstva sve djece, naglašava Končić. a njihov je sportski centar savršeno mjesto za njihovo druženje. 

- Mogu se baviti sportom, na svježem su zraku, prostor je veliki, a s obzirom na koronu, mogu se pridržavati epidemioloških mjera - veli Končić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije