Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi

Dio Slavonske i Medulićeve zatvoren za promet

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
27.09.2020.
u 10:51

Pogledajte do kojih je izmjena u prometu došlo

Na Slavonskoj aveniji (sjeverni kolnik) u zoni raskrižja sa Čulinečkom cestom od sutra do 28. listopada bit će onemogućeno kretanje vozila iz Čulinečke ceste prema Slavonskoj aveniji (smjer sjever-zapad).

U vremenu od 10 do 21 sat bit će zauzet sjeverni prometni trak sjevernog kolnika u zoni radova. Obilazni pravac bit će Čulinečka cesta - Servisna cesta - Slavonska avenija.

Usto, zbog potrebe izvođenja radova uklanjanja dimnjaka Medulićeva na dijelu od Klaićeve do Ilice danas do 28 sati bit će
zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će Klaićeva – Primorska – Ilica – Bosanska – Buconjićeva – Pantovčak – Britanski trg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije