Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA

Danas poplavljena Selska obnavljala se i 2020. godine: Sanirala se vodovodna mreža

Sanacija Selske 2020. godine
Foto: Marin Tironi/Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/18
28.09.2021.
u 10:08

Zbog radova su tada zabilježene velike prometne gužve jer je promet na dijelu Selske bio zatvoren

Stanovnike zagrebačke Trešnjevke u nedjelju je probudila velika poplava koja je nastala zbog puknuća cijevi na Selskoj cesti, a ista se situacija dogodila i danas. Rano jutros, prije 5 sati, na Selskoj cesta došlo je do puknuća vodovodne cijevi i izlijevanja veće količine vode po okolnim ulicama i objektima. Radovi na sanaciji vodovodne mreže, na sada poplavljenoj Selskoj cesti, odrađeni su na ljeto prošle godine.

Kako su izgledali radovi na križanju Selske i Ozaljske 2020. godine, pogledajte u galeriji i videu u nastavku. Zbog radova su tada zabilježene velike prometne gužve jer je promet na dijelu Selske bio zatvoren. 

Sanacija Selske 2020. godine
1/17

VIDEO Pogledajte kako su izgledali radovi na sanaciji vodovodne mreže na Selskoj 2020. godine.

U nedjelju su na teretnu bili vatrogasci, kao i djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje koji su imali ukupno 19 intervencija ispumpavanja vode iz podrumskih stanova i garaža. Jutros je pak bilo osam intervencija, a najveća je šteta zabilježena u učeničkom domu te u Sportskoj gimnaziji.

Iz Vodoopskrbe i odvodnje jutros su kratko izvijestili kako su njihove ekipe odmah nakon puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda izašle na teren te započele aktivnosti saniranja.

– Radovi će se izvoditi do potpune sanacije – naveli su. 

VIDEO Ispumpava se voda iz učeničkog doma

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:46 28.09.2021.

Kaj nam vrijedi da su je 2020 obnavljali kad gledam ta naša gradilišta na kojima jedan radi (dela) a drugi ga gledaju, a ti koji rade su 50+ u godinama vjerojatno baždareni sa nekoiko pivica što im ne uzimam za zlo, ali posao NE ZNAJU RADITI, zagrebačke ceste su RAK RANA Zagreba. Svaki stranac prvo što primjeti dolaskom u Zagreb stanje ceste i što može vidjeti? RUPA do rupe, ulegnuti šahtovi, a eto i sda i u zemlji sve puca. raspada nam se Zagreb jer se zadnjih 20 godina delalo a ništa radilo!!!!!!!!!!!!!!!

KA
Karma
10:47 28.09.2021.

Potres su zaboravili,kad se sve rastreslo.Ljvičari pamte ko ribe,tri minute.

IL
ilustrator
11:48 28.09.2021.

ovi što sad saniraju su delali prije godinu dana. milan je otišao, živio tomislav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije