Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijeh je lijek

1. Filmski festival smijeha: Izliječimo svijet zabavljajući ga

Valentino7
Foto: Reuters
1/2
20.03.2013.
u 08:28

Festival će se održati 5. i 6. travnja u Studiju smijeha, Vlaška 92, Zagreb, a ulaz je besplatan.

Smijeh kao lijek misao je vodilja grupe entuzijasta koja je odlučila Zagrebu podariti prvi filmski festival smijeha FIFES. Festival će se održati  5. i 6. travnja u Studiju smijeha, Vlaška 92, Zagreb, a ulaz je besplatan. Promiče kreativnsot i pozitivan duh, a na njemu će biti prikazani filmovi i mlađih od 18 godina. 

- Krenuli smo s dobrom voljom da zaživi pozitivan duh, da istaknemo smijeh kao lijek u svakodnevici. Želja nam je promovirati prijeko potrebnu vedrinu i smijeh u društvu. Postanite i Vi dio festivala i dajte svoj glas po vama najsmješnijem filmu, jer je jedna od nagrada – nagrada publike, kažu entuzijasti okupljeni oko FFVAL-a, Davora i Mije Rogić, Jadranke Brečak Rogić i Morene Begić. 

- Smijeh je lijek i najbolje sredstvo za borbu protiv problema, uz to je i besplatan i ne izdaje se na recept. Jedan je od najdivnijih lijekova koje smo izmislili, stoga izliječimo svijet zabavljajući ga. Trebamo izmamiti i iskoristiti smijeh kako bismo postigli sreću i uspjeh u životu. Smijeh je umijeće i vještina, najmoćnija navika na svijetu. Smijeh je ispušni ventil naše duše, on je odraz mnogih vrlina kao što su: plemenitost, nesebičnost, optimizam, altruizam, nada, empatija, radost, vedrina, sreća… Zato smo mi, organizatori festivala, odlučili pružiti priliku svim ljudima dobre volje koji žele izraziti svoju kreativnu dušu na poseban, zabavan, smiješan i vedar način, putem filmske umjetnosti kao prekrasnog načina ljudskog izražavanja, poručuju dodajući: 

- Ako i Vi želite biti dobar glas festivala, javite se na prijava@fifes.eu i postanite volonter/promotor smijeha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije