Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio nove planove

Zloglasni čečenski vođa Kadirov: Znamo tko je iduća meta nakon zauzimanja Kijeva

Victory Day Parade in Grozny
Foto: Chingis Kondarov/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.07.2022.
u 07:09

Čečenski vođa Ramzan Kadirov na svom kanalu na Telegramu govorio je o izradi "velikih" planova za demilitarizaciju zemalja NATO-a

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u srijedu u Teheranu da Moskva ne vidi želju Ukrajine da ispuni uvjete onoga što je opisao kao preliminarni mirovni sporazum dogovoren u ožujku.

Obraćajući se novinarima na završetku posjeta Iranu, Putin je rekao da su Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati ponudili posredovanje između Rusije i Ukrajine, zemlje koju su ruske snage napale krajem veljače. Ukrajinska vlada nije odmah odgovorila na Putinove izjave u ranim jutarnjim satima u srijedu.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov na svom kanalu na Telegramu govorio je o izradi "velikih" planova za demilitarizaciju zemalja NATO-a. 

"Planovi su grandiozni. Već razvijamo plan za demilitarizaciju zemalja NATO-a, a prva na redu nakon zauzimanja Kijeva je Poljska", napisao je Kadirov na svom kanalu  na Telegram i objavio snimku.

Rusija je započela vojnu operaciju u Ukrajini 24. veljače. Predsjednik Vladimir Putin nazvao je njen cilj "zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od kijevskog režima". Planirano je da se provede "demilitarizacija Ukrajine" kako bi na sud izveli sve ratne zločince odgovorne za "krvave zločine nad civilima" Donbasa.

Komentara 14

DU
Deleted user
09:27 20.07.2022.

slatko, pretili primat se poceo sepurit - zar misli da ce itko zaboravit da ga je rusija pregazila i pretvorila u pudlicu?

Avatar El Indio
El Indio
07:56 20.07.2022.

Gle ponosa putlerovaca

Avatar Mario1000
Mario1000
09:38 20.07.2022.

Banda rusofilska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije