Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne plaćaju dugove

Živi zid ima plan za oporavak gospodarstva: Trebamo se ugledati na Ekvador

Ivan Vilibor SInčić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
16.03.2016.
u 21:53

Njihova ideja je, naime, da bi se Hrvatska trebala ugledati na Ekvador te prestati plaćati sve dugove koji su napravljeni protiv volje naroda ili kriminalnim radnjama

Živi zid objavio je svoj plan za izvlačenje države iz krize. Njihova ideja je, naime, da bi se Hrvatska trebala ugledati na Ekvador te prestati plaćati sve dugove koji su napravljeni protiv volje naroda ili kriminalnim radnjama.

– Građani Ekvadora godinama su se mučili se krizom sve dok nisu shvatili da nisu oni sami krivi za svoje probleme, već oni koji su ih porobili nelegalnim i lihvarskim dugovima: MMF, Svjetska banka i vlade "stručnjaka". Novi predsjednik Rafael Correa 2007. odlučio je prestati plaćati sve dugove koji su napravljeni protiv volje naroda ili kriminalnim radnjama. Već 2008. BDP Ekvadora porastao je za više od 8%, a nastavio je rasti sve do danas. Ekvador je otkazao sve štetne međunarodne ugovore, a čak je odlučio dati i azil Julianu Assangeu. Ništa od toga nije mu naškodilo, štoviše! Živi zid se zalaže za slične mjere oporavka gospodarstva i društva, jedini u Hrvatskoj! – objavio je Živi zid. 

 

Građani Ekvadora godinama su se mučili se krizom sve dok nisu shvatili da nisu oni sami krivi za svoje probleme, već oni...

Posted by Živi zid on Wednesday, March 16, 2016

>> Živi zid obrušio se na HNB: Brine samo o svom profitu, ne štiti građane i nikome ne polaže račune

Komentara 78

DE
Debavu
22:52 16.03.2016.

Da mi ukinemo,stazica,pupovca,pušice,terselicku i slicne,vratili bi mi dugove bez problema

ST
stefj
22:49 16.03.2016.

Eh da, taj Ekvador... Ima tako dobre ugovore da je na kraju dao stranim kompanijama da mu vade naftu na područjima nacionalnih parkova i zaštićene prirode. Baš super...

BR
Brontops
23:36 16.03.2016.

Koje gluposti! Iz ekonomske krize se izlazi obrazovanjem, radom, zrelom ekonomskom svjescu, kreativnoscu, inovacijama, pozitivizmom, odgovornoscu, suradnjom... À ne kopiranjem! Pa zar niste navalili na Brkica da je kopirao tudji diplomski rad!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije