Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČULI URLIKE

Strava u Brazilu: Živa zakopana 11 dana je vikala i pokušavala izaći iz groba

Foto: Youtube Screenshot
1/4
17.02.2018.
u 09:52

Rosangela Almeida dos Santo pokušavala se 11 dana izvući iz groba, vikala je i grebala po lijesu i kada je lokalno stanovništvo konačno čulo i regiralo ne njene urlike, bilo je prekasno i 37-godišnjakinja je umrla.

Priča nalik onima iz najgorih horor filmova dolazi sa sjeveroistoka Brazila. U Riachão das Nevesu greškom je u kamenu grobnicu zakopana živa 37-godišnja Rosangela Almeida dos Santos, piše The Mirror.

Nesretna žena je punih jedanaest dana grebala po sanduku i vrištala u nadi da će je netko čuti  i izvući iz ove agonije.

Lokalno stanovništvo je čulo njene urlike i najprije su mislili kako se djeca, koja se često igraju u blizini groblja, šale i dobro zezaju. Kada se vriska nastavila i kada su čuli grebanje i lupanje odlučili su obavijestiti zaposlenike groblja i Rosangelinu obitelj.

Članovi obitelji odmah su došli na groblje i izvukli lijes iz grobnice te ga otvorili. Nažalost Rosangela više nije davala znakove života i djelatnici hitne pomoći su mogli samo proglasiti smrt. 

U lijesu su pronađeni tragovi krvi koji ukazuju na to da je Rosangela bila zakopana živa i da je očito pokušavalana sve načine otvoriti lijes. Uzrok njene smrti bilo je dvostruko zatajenje srca. Rosangela je bila udana i imala je dvoje djece i njena obitelj je odlučila tužiti liječnike koji su je proglasili mrtvom i zatražit će policijsku istragu o svemu.  


Komentara 7

MA
Maxim007
11:27 17.02.2018.

11 dana bez vode?

DU
Deleted user
13:04 17.02.2018.

Zato je kremiranje puno bolja stvar.

GU
Gumbar136
10:42 17.02.2018.

kod nas se ne veli GUJDA nego PRASEC ili SVINJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije