Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Reiner

'Akcijom Maslenica pokazano je da hrvatska vojska može osloboditi cijelu zemlju'

Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.01.2016.
u 09:44

U akciji Maslenica i do završetka same akcije poginulo je 127 hrvatskih branitelja, a agresori su imali višestruko veće gubitke

Predsjednik sabora Željko Reiner položio je vijence na spomen-obilježje poginulim braniteljima na zadarskom gradskom groblju u povodu 23. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica kojom je oslobođeno zadarsko zaleđe i spojen sjever i jug Hrvatske.

U akciji Maslenica i do završetka same akcije poginulo je 127 hrvatskih branitelja, a agresori su imali višestruko veće gubitke. Značaj akcije istaknuo je i Željko Reiner rekavši kako je akcija Maslenica bila jedna od najznačajnijih i prekretnica u Domovinskom ratu.

– Pokazala je kako će srbočetnički agresor završiti, a i tom akcijom je pokazano međunarodnoj javnosti da hrvatska vojska može osloboditi cijelu zemlju, što se na kraju i dogodilo – rekao je predsjednik Sabora Željko Reiner ističući zahvalnost braniteljima.

Novinari su Reinera upitali i o sutrašnjoj sjednici Sabora, odnosno izglasavanju povjerenja Vladi.

– Ja se nadam da će rasprava biti konstruktivna i dostojanstvena i da će trajati onoliko koliko je razumno. Nadam se da rasprave neće prijeći u sitne ponoćne sate – rekao je Željko Reiner te dodao kako će o svim imenima pa i o potpredsjednicima Sabora javnost znati sve danas poslijepodne.

>> Reiner može ostati profesor, ali ne i primati punu plaću, Podolnjaku 1000 kuna manje

Komentara 25

BJ
Bjelovar112
10:21 21.01.2016.

Srbi el spavate ?

NO
nogogaz
11:54 21.01.2016.

slava junacima, koji su sa gumenjaka minirali most i spasili nevine žrtve i grad zadar

CH
Challenger
10:13 21.01.2016.

Na proslavu pozvane uglavnom podobne HDZ-njare a oni koji su tijekom akcije nosili glavu u torbi njih ko šiša! Bar da su nas na čaj pozvali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije