Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Zbog šokantnog nastupa za početak nove vrtićke godine ravnateljica dobila otkaz

Ravnateljica kineskog vrtića Xinshashui angažirala je plesačicu oko šipke koja se zavodnički uvijala pred djecom i roditeljima
04. rujna 2018. u 11:15 1 komentara 4397 prikaza
ples oko šipke
Foto: Screenshot Twitter
Pogledajte galeriju 1/4

Roditelji jednog vrtića u kineskom gradu Shenzhenu ostali su u šoku kada su vidjeli tko će nastupati pred djecom na priredbi u povodu početka nove vrtićke godine.

riba Nevjerojatno Zatvorili ribarnicu zbog 'trika' kojim su se trgovci koristili kako bi riba izgledala svježije [video: 26544 / ]

Ravnateljica vrtića Xinshashui angažirala je, naime, plesačicu oko šipke koja se zavodnički uvijala pred djecom i roditeljima.

Snimku neprimjerenog nastupa na Twitteru objavio je novinar Bloomberga Michael Standaert nakon čega se ona odmah proširila društvenim mrežama, kako Twitterom tako i kineskim Weibom.

– Prije nego su naša djeca otišla na ljetne praznike, deset dana su imala vojničke aktivnosti te im je pokazivano oružje i minobacači, a sada im je ravnateljica poželjela dobrodošlicu uz ples na šipki na kojoj se vijori kineska zastava. Ona je poludjela – objavio je Michael Standaert na Twitteru. Njegova kći ide u vrtić pa je zbog toga svjedočio ovome nastupu, a on i supruga djecu će ispisati iz vrtića.

[video: 26545 / ]

– Ples oko šipke je u redu ako to želite raditi kao tjelovježbu. S tim nemam problema. No u vrtiću? To jednostavno ne razumijem – rekao je on, piše Insider.

mladenci Zasjenila svadbu Nekoliko sati prije vjenčanja objavila fotke mladoženje koje su šokirale sve

Nakon zgražanja roditelja, vrtić se ispričao objasnivši kako su djeci htjeli prikazati ''različite vrste plesa'' te da su plesačicu angažirali zbog ''zavidnih plesnih vještina''.

Global Times pak piše kako je ravnateljica vrtića Lai Rong dobila otkaz nakon što je ples na šipki pogledalo 500-tinjak djece u dobi od tri do šest godina i stotinjak roditelja.

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas