Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zbog premalenog interesa otkazan Proljetni poljoprivredni sajam

U MESAP-u se nadaju da će poljoprivrednici koji su ipak željeli izlagati doći na njihov glavni sajam u lipnju
14. ožujka 2011. u 14:28 1 komentara 2 prikaza
'23.11.2009., Cakovec, Hrvatska - Zavrsen jesenski Medjimurski sajam poduzetnistva MESAP 2009., sajam poljoprivrede i prehrane, obnovljivih izvora energije, komunalne i ekoloske opreme, suvremenog pro
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'

Da seljacima ne “cvate cvijeće” dokazalo je i jučerašnje otkazivanje Proljetnog poljoprivrednog sajma MESAP 2011., koji se ovaj vikend trebao održati u Nedelišću.

– Zbog premalog broja prijavljenih izlagača, kao i zbog gospodarskog stanja u sektoru poljoprivrede, procijenili smo da očekivani prihodi sajma neće pokriti osnovne troškove. Uprava i nadzorni odbor stoga su ga odlučili otkazati – izjavili su jučer Marjan Novak, v. d. direktora, te Mladen Novak, predsjednik nadzornog odbora. Priželjkuju bolje dane.

– Nadamo se da ćemo na našem glavnom sajmu u lipnju pronaći prostor i zajednički interes da se predstave svi koji su to htjeli na proljetnom – kažu Novak i Novak.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • krka:

    Kakav sajam, vrijeme je za traktorijadu po cestama, doduše Međimurci su pametni muži pak takav cirkus ne delaju. Šalu na stranu, nikome u državi nije dobro, ali prav nam budi. Socijala se dijeli šekom i kapom, penzije; boračke, ratničke, udovicama, ... prikaži još! koje se poženile ili žive u \'\'fuš\'\' zajednicama, još se vode kak udovice, se to plača radnička klasa. Nova vlast će morati protresti i prosijati, normalno i sve srezati, staviti u okvire mogućnosti. Nepojmljivo je da netko ima penziju 8 ili više tisuća kuna za ratovanje radi kojega bu Gotovina spušil i potegnul nekih 30 ili više let čuze. Nemojte me krivo shvatiti, ali to sve mi plačamo i zato su nam male plače!