Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne cvate cvijeće
Povratak na članak

Zbog premalenog interesa otkazan Proljetni poljoprivredni sajam

U MESAP-u se nadaju da će poljoprivrednici koji su ipak željeli izlagati doći na njihov glavni sajam u lipnju

Komentari 1

KR
krka
21:13 14.03.2011.

Kakav sajam, vrijeme je za traktorijadu po cestama, doduše Međimurci su pametni muži pak takav cirkus ne delaju. Šalu na stranu, nikome u državi nije dobro, ali prav nam budi. Socijala se dijeli šekom i kapom, penzije; boračke, ratničke, udovicama, koje se poženile ili žive u \'\'fuš\'\' zajednicama, još se vode kak udovice, se to plača radnička klasa. Nova vlast će morati protresti i prosijati, normalno i sve srezati, staviti u okvire mogućnosti. Nepojmljivo je da netko ima penziju 8 ili više tisuća kuna za ratovanje radi kojega bu Gotovina spušil i potegnul nekih 30 ili više let čuze. Nemojte me krivo shvatiti, ali to sve mi plačamo i zato su nam male plače!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.