Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna od uhićenih u aferi

Zarađivala preko 20 tisuća kuna, plaćali joj auto i doktore: Menadžerski ugovor uhićene šefice plinare otkrio velike povlastice

14.09.2022.
u 15:03

Nakon uhićenja Marija Ratkić je izbačena iz HDZ-a, čiji je član bila niz godina, a smijenjena je i s mjesta direktorice PIS-a.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Manolique
Manolique
15:17 14.09.2022.

I onda kažu "radnička prava niska, treba u Irsku i Njemačku". Vidite da se može, samo treba htjeti i znati.

DU
Deleted user
16:01 14.09.2022.

Zasto drzavne institucije nisu kontrolirale poslovanje Plinare istocne Slavonije...imali su potpuno zakonsko pravo kupovati plin po cijeni dobavljaca s kojim imaju ugovor ...isto tako su imali potpuno pravo prodati plin kupcu s kojim su ugovorili cijenu...a tako ce i sud odluciti... ...ina je od osnivanja do dana danasnjeg leglo kriminalnih radnji i biti ce i nadalje.itd

PR
Prljavci
17:35 14.09.2022.

Muka mi je više od ovakvih glupih članaka. Ajde da vam jednom za svagda objasnim, nema ženu niti veliku plaću niti su njene benificije nešto posebno, dapače plaća joj je u rangu pripravnika u Austriji. Poanta je da li dotična ima uopće kvalifikacije za ovaj posao, koji su njeni rezultati, što je napravila od firme, kako je posao dobila itd. Pa nije menadžemnt ***ebancija pa da može to svatko. Banaliziranje funkcije da bi banalizirali osobu jednostavno nije ispravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?