Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Zagrebački vatrogasci imali ludu intervenciju: Pogledajte što je učinila ova žena

Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba/ Facebook
1/3
29.10.2020.
u 22:26

Fotografije su ispale pravi hit među građanima.

Vatrogasci se svega nagledaju. Svjedoci su najvećih ljudskih tragedija, ali i aktivni sudionici koji često spašavaju naše sugrađane od njihovih ideja koje nužno nisu baš najpametnije. Upravo to su još jednom dokazali zagrebački vatrogasci. Oni su na Facebooku objavili fotografije jedne od svoje intervencije na kojoj mudro savjetuju građane da ne stave lokot oko vrata jer se ključ može zaglaviti, što se dogodilo jednoj našoj sugrađanki. 

- Bicikliranje i boravak na svježem zraku su važni, ali spremanje lokota za novi Giant bike oko vrata nije baš dobra ideja jer vam se može dogoditi što i našoj sugrađanki danas, da Vam zaglavi ključ. P.S. Kaciga glavu čuva. I identitet - šaljivo su poručili. 

 

Kako su nam ispričali, ovo je prva takva intervencija koju su imali. Fotografije su, međutim, ispale pravi hit među građanima. Neki nisu mogli vjerovati i pomislili su kako je sve to šala, no druge je pak zanimalo koliko je vatrogascima trebalo da se prestanu smijati. 

- Ovo je njuzbar, jelda? Jer ako je stvarno onda je vrh. Kraljica, nema dalje. Moze patentirati tu silnu pamet - stoji u jednom od komentara. 

- Čuo sam da žensko zaključa srce. Ali glavu, prvi put - komentirao je jedan. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije