Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA Najavio supruzi samoubojstvo i odvezao se automobilom

Zagreb: Ustrijelio se nakon pregovora s policajcima

19.03.2009.
u 17:13

ZAGREB – U Kliničkom bolničkom centru u Dubravi s teškim ozljedama završio je danas oko 15 sati pedesetjednogodišnjak iz Zagreba koji se pokušao ubiti pištoljem.

Drama je započela danas nešto poslije 9 sati kada je muškarac najavio svojoj supruzi da će se ubiti te ušao u automobil i odvezao se.

Supruga je naravno odmah alarmirala policiju pa ga je policijska ophodnja pronašla sat vremena kasnije na makadamskoj cesti između Markuševca i Hunjke.

Sjedio je u svojoj nissan micri, zagrebačkih registracijskih oznaka, s pištoljem u ruci, te je zaprijetio da će se ustrijeliti ako mu se približe. U šumu su ubrzo stigli policijski pregovarač, specijalci, intreventna i krim-policija. Gotovo pet sati policijski pregovarač pokušavao ga je odgovoriti od nauma da si oduzme život.

Međutim, oko 15 sati muškarac je ispalio najmanje jedan hitac iz pištolja sebi u prsa.

U kritičnom je stanju prevezen u KBC Dubrava, gdje se liječnici bore za njegov život.

Danas oko 16 sati očevid još nije bio gotov pa je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba kazala da će se detalji znati danas na redovitoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Motiv pokušaja samoubojstva nije poznat, ali prema neslužbenim informacijama, koje su se danas mogle čuti, riječ je o psihičkom bolesniku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije