Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šibeniku

Zadnji svjedoci na suđenju Paravinji bit će ispitani u petak

dragan paravinja (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
10.05.2012.
u 14:35

Tijekom gotovo cijelog suđenja obitelj Bilić odbija komentirati proces, a Dragan Paravinja, neslužbeno doznajemo, na šibenskom suđenju nije dao ni jednu informaciju koja bi pomogla u otkrivanju sudbine maloljetne Antonije Bilić

Pet je svjedoka ispitano na Županijskom sudu u Šibeniku u četvrtak na suđenju Draganu Paravinji (43) optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić.

Dvoje svjedoka, i to iz Paravinjine obitelji, opravdali su bolešću svoj nedolazak. Unatoč tome u petak će biti ispitani posljednji svjedoci u sudskom procesu. Suđenje je zatvoreno za javnost po odluci sutkinje Nives Miholac, a još je neizvjesno hoće li nakon iskaza svjedoka sutkinja inzistirati na zatvorenim vratima i tijekom iskaza vještaka. Naime, za 17. svibnja zakazano je ročište na kojem će iskaz dati i vještaci za promet, telekomunikacije i biološke tragove.

Tijekom gotovo cijelog suđenja obitelj Bilić odbija komentirati proces, a Dragan Paravinja, silovatelj već ranije osuđen u Srbiji i BiH, na šibenskom suđenju, kako smo neslužbeno doznali, nije dao ni jednu informaciju koja bi pomogla u otkrivanju sudbine maloljetne Antonije Bilić kojoj se svaki trag gubi prije gotovo godinu dana, odnosno 7. lipnja na Čikolskom mostu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije