Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li se vi usudili?

Za ovo što je Zoran Šprajc učinio u svojoj emisiji uistinu treba hrabrosti

Zoran Šprajc
Foto: Screenshot YouTube
06.04.2017.
u 12:27

Šprajc je u RTL Direktu ugostio kolekcionara Nevena Vrbanića koji je u emisiju ponio i kraljevskog pitona, a kojeg je voditelj zatim stavio oko vrata

Za ono što je Zoran Šprajc učinio u RTL Direktu uistinu treba hrabrosti. Jer malo je onih koji bi uopće bili u prostoriji sa zmijama, a rijetki bi ih i dodirnuli.

No, popularni voditelj otišao je korak dalje. On je u svojoj emisiji u srijedu navečer ugostio kolekcionara zmija Nevena Vrbanića koji je ponio i svog kraljevskog pitona, a Zoran Šprajc pred kraj razgovora stavio je zmiju oko vrata i tako razgovarao sa svojim gostom.

Vrbanić je u emisiji gostovao nakon priloga o izložbi najotrovnijih zmija na svijetu koja je otvorena u jednom zagrebačkom trgovačkom centru.

On u svojoj kolekciji ima 105 zmija te je jedan od najvećih kolekcionara zmija u svijetu.

– Gospodine Vrbaniću, meni nije ugodno ni ovih par minuta s tim zmijama, a kako vi živite s njima? Imate jednu od najvećih privatnih kolekcija zmija na svijetu, kako spavate noću? – pitao je Šprajc Vrbanića.

– Zmije držim u posebnim prostorijama. Tako da ne može moj sin tamo otići i raditi nešto s njima – odgovorio mu je on. 

>> Svaki je dan borba, izazov – izazov Ruže

>> Šprajc opet uzvratio Hadžifejzoviću: 'Nikako da preboli, posvetio mi je emisije u svom čuvenom ćevap-desetercu' 

Komentara 53

Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:26 06.04.2017.

I onda kaže Josipović da Hrvati imaju guju u njedrima. Očito je da Srbi imaju guju u njedrima a ne Hrvati, koje se svakodnevno blate i uništavaju sa svim i svačim. Pozdrav dobrim ljudima

OL
olrajt
12:36 06.04.2017.

...klaun!

WI
windu03
12:40 06.04.2017.

simbolika odgovora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije