Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprilagođena brzina

Za nesreću u kojoj je ozlijeđeno 17 Japanaca kriv je vozač autobusa

lančani sudar,prometna nesreća,autobus (1)
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
25.04.2012.
u 13:31

U prometnoj nesreći koja se u utorak dogodila kraj Karlovca sudjelovala su još tri teretna vozila

Za lančani sudar, koji se dogodio u utorak na državnoj cesti D1 u Cerovcu Vukmanićkom kraj Karlovca, kriv je upravo vozač autobusa u kojem su se vozili japanski turisti.

U prometnoj nesreći, u kojoj su sudjelovala još tri teretna vozila zagrebačkih i bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, lakše je ozlijeđeno 17 japanskih turista.

Protiv 50-godišnjeg vozača autobusa zagrebačkih registracija slijedi obvezni prekršajni nalog.

Komentara 1

AK
akil
18:08 25.04.2012.

Ja sam vozio bus cjeli radni vjek,na zapadu gdje sam radio ovo bi bio kraj njegove karijere.Kod nas je to moguće opravdati da je cesta bila kliska i sl.Ne,trebao je prilagoditi vožnju stanju na kolniku i basta.Nek radi u grabi,kad nije za voziti ljude,posebno strance pa da nam se opet vrate?,malo sutra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije