Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKRS U ZADRU Agim Çeku, novi kosovski premijer, uskrsne blagdane proveo kod obitelji

Za mene je general Gotovina junak

0hrv-goto-des.jpg
import
18.04.2006.
u 20:00

Uskrsne blagdane u Zadru je proveo i novi kosovski premijer Agim Çeku, zadarski zet. Çeku kaže kako mu teško pada odvojenost od supruge Dragice i djece pa je stalno na relaciji Priština-Zadar. Çeku kaže da je u Zadru od 1982. i da je početkom Domovinskog rata prešao u HV.

Prošao je, kaže, sva ratišta i akcije te je s činom brigadira otišao u mirovinu 1999. Kosovski premijer kazao je kako danas od Hrvatske želi preuzeti iskustva poput približavanja euroatlantskih integracija, poštivanje ljudskih i manjinskih prava i drugo. Uskoro će, kaže, poslati i službeni poziv hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu da posjeti Prištinu.

Dodao je da se nada da će uskoro Croatia Airlines početi letjeti prema Prištini, da je vrlo izvjestan povratak Ine na kosovsko tržište te da se nada kako će se nezavisnost Kosova dogoditi još ove godine. Žao mi je što ovog Uskrsa nisam imao vremena posjetiti Rahima Ademija. Želim uputiti i pozdrav svom ratnom zapovjedniku generalu Anti Gotovini koji je za mene junak Domovinskog rata rekao je Çeku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije