Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za tri mjeseca

Za infarkt: Baka dobila račun za struju od 1,650.000 kuna!

brojilo
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.10.2013.
u 22:55

Dođe mi da iskočim iz kože, požalila se žena koja strahuje da će joj distributer isključiti struju.

Verica Đurovka iz Dobanovaca u Srbiji čekala je puna tri mjeseca da joj Elektrodistribucija izračuna potrošnju struje i pošalje račun za uplatu.

Kada je on stigao uslijedio je šok. Na uplatnici je pisalo da je tijekom ljeta potrošila struju u vrijednosti od 24 milijuna dinara ( oko 1,650.000 kuna) što je gotovo sedam tisuća više negoli za prosječni račun za struju u Srbiji, piše Blic.

- Nisam mogla vjerovati. Bezbroj puta iznova i iznova brojila sam nule, zareze i točke. U prvom trenutku pomislila sam da račun iznosi 2400 dinara i taman sam pomislila da sam napokon dobila realan račun, jer mjesecima ogromne svote novca odvajam za struju, ali kada sam bolje pogledala i prebrojala sve nule, skoro mi je pozlilo od muke - kazala je šokirana Verica. Otišla je do Elektrodistribucije i požalila se na račun, a službenici su joj kazali kako je vjerojatno riječ o greški te da njen dug najvjerojatnije iznosi 106.000 dinara ( oko 7400 kuna).

- Za mene nema velike razlike između 24 milijuna i 106.000 dinara. Nemam ni jedno ni drugo. Živim sama i ne grijem se na struju. Ne znam na što bi trebala trošiti struju da mi za tri mjeseca stigne toliki račun. Pored svega, prije nekoliko mjeseci umro mi je muž, pa je sada rješavanje ovakvih problema spalo na mene. Dođe mi da iskočim iz kože - požalila se Verica koja strahuje da će joj distributer isključiti struju.

>>Nijemci račune plate u roku od 18, Hrvati 20, a Grci tek za 65 dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije