Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt kim jong-ila

"Za Dragim vođom plakali su medvjedi, ali i jato svraka"

'North Korean leader Kim Jong-il walks in front of his youngest son Kim Jong-un attend a parade to commemorate the 65th anniversary of the founding of the Workers\' Party of Korea in Pyongyang in this
'KYODO'
09.01.2012.
u 12:24

Stotine svraka došlo je do kipa predsjednika Kim Il-sunga da bi mu rekle tužnu vijest o smrti Kim Jong-ila – izvijestila je državna novinska agencija

Zbog smrti sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-ila plakali su medvjedi, ali svoju su tugu pokazale i svrake.

– Oko 17.30 sati, 19. prosinca, stotine svraka došlo je do kipa predsjednika Kim Il-sunga u kampusu Changdok u području Mangyongdae te su se glasale kao da mu žele reći tužnu vijest – priopćila je danas državna novinska kuća KCNA, donosi Reuters.

Inače, KCNA je prošli tjedan izvijestila da je i obitelj medvjeda, koji inače spavaju zimski san, također žalila za Dragim vođom.

– Majka i mladunci medvjeda stajali su na cesti i plakali – izvijestili su.

Ključne riječi

Komentara 12

BA
Batiskaf
12:59 09.01.2012.

Nismo li i mi 1999.plakali za \"dragim vođom\",ocem domovine,etc,etc.:))

OB
-obrisani-
13:10 09.01.2012.

Ova Sjeverna Koreja mi izgleda kao neki,.... \" freak show \".

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
12:53 09.01.2012.

Za njegove vladavine 2 milijuna ljudi je umrlo od gladi dok je on svojeg kuhara slao avionom po europi da mu donosi delicije. A kakvo je to ispiranje mozga u toj državi to se može vidjeti po tome što oni objavljuju - i medvjedi su plakali!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije