Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG DELOŽACIJA

Vukovarski branitelj odriče se odličja: 'Dajte ih Plenkoviću i Todoriću'

Damir Maduna
Foto: Facebook
1/2
06.06.2017.
u 15:40

'Jutrošnja deložacija u Zagrebu odagnala je sve sumnje u kakvoj kriminalnoj državi živimo'

Povodom današnje deložacije na Črnomercu, o kojoj su se vijesti veoma brzo proširile cijelom Hrvatskom, vukovarski branitelj Damir Maduna je na svome Facebook profilu postavio status koji je postao viralan.

- Jutrošnja deložacija u Zagrebu odagnala je sve sumnje u kakvoj kriminalnoj državi živimo.
Odričem se svih svojih odličja iz Domovinskog rata. Podijelite ih Plenkoviću i Todoriću podijelite ih Hanžekoviću i Bandiću, podijelite ih vitezu Reineru i Bozaniću, podijelite ih kome hoćete... meni više ne trebaju. Ovo nije država koju sam sanjao za hrvatske građane, ovo nije država kakvu sam sanjao za svoju djecu i svu hrvatsku mladost, stoji u statusu Madune koji je inače i član Živoga zida. 

Damir Maduna
1/9

 

Komentara 48

Avatar Feniks
Feniks
16:17 06.06.2017.

Iza deložacije krije se priča koja ne ide na ruku aktivističkom saborskom trojcu Pernar, Sinčić, Bunjac. Živi zid je prije tri godine potaknuo nekoliko obitelji da se usele u tada prazne stanove u novoj zgradi čiji je vlasnik završio u stečaju. Od tada nisu plaćali ni struju ni plin u zgradi koju su bespravno zauzeli i čiji vlasnici ti stanari nisu nikada ni bili.

PU
Pukovnik
15:57 06.06.2017.

Nije mi skroz jasno sto delozacija ima veze s navedenim ljudima? Delozacija se radi ili zbog financijskog duga ili zbog ilegalnog zauzimanja stambenog prostora. I jedno i drugo su inidividualni problemi ili kaznena djela. Sve drugo je propaganda ili razmisljanje boraca iz NOB-a. RH je (manje vise) pravna drzava i takvu smo je htjeli. Uz opasku da mi od nabrojani nitko nije simpatican a covjeka mi je zao.

Avatar Becarina
Becarina
16:09 06.06.2017.

Maduna je poznat radi trgovanja sa Zeljkom Sabom i ovo radi sa zadnjim mislima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije