Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pernar u akciji

Obitelj Klanfar zasad ostaje u stanu, deložacija odgođena

Varaždin: Spriječena deložacija obitelji Kanfar
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
20.04.2017.
u 11:15

Pernar je dojurio sa sjednice Hrvatskog sabora. Poručio je ovrhovoditeljima da će im se prvi pridružiti ako deložiraju Ivicu Todorića

- Upravo smo spriječili deložaciju obitelji Klanfar iz Varaždina, novi posjet ovršitelja u društvu policije očekuje se nakon lokalnih izbora 21. svibnja - istaknuo je saborski zastupnik Ivan Pernar danas nakon neuspjele deložacije obitelji Klanfar u Zagrebačkoj ulici.

Iseljenje se trebalo provesti na temelju rješenja Općinskog suda u Varaždinu jer su izgubili stanarsko pravo u denacionaliziranom stanu koji obitelj koristi od 1939. godine. Jednu je deložaciju prošle godine na šest mjeseci odgodila sutkinja koja je ocijenila da bi iseljenjem supružnici ostali doslovno na ulici jer sa svojim primanjima ne mogu pronaći drugi primjereni smještaj.

Supružnicima su danas u pomoć priskočili aktivisti Živog zida, a Pernar je dojurio sa sjednice Hrvatskog sabora. Poručio je ovrhovoditeljima da će im se prvi pridružiti ako deložiraju Ivicu Todorića.

>> 'Imate 24 sata da zbrinete Nadu Bosnić ili ćete me morati opet iznositi iz Sabora'

>> HZMO objasnio zašto je deložirana Nada Bosnić. Objavili i fotografije

Komentara 9

Avatar niwrad
niwrad
11:40 20.04.2017.

Pernar se ne zauzima za najpotrebitije, Pernar manipulira neodgovornim ljudima koji ne izvršavaju svoje obveze i time vrijeđa i ponižava sve odgovorne, vrijedne radišne ili potrebite ljude koji izvršavaju svoje obveze. Umirovljenik koji potroši zadnju lipu da bi platio struju, vodu, stanarinu i druge obveze neće se naći u medijima. Ali neodgovorni ljudi koji ne rješavaju svoje obveze počet će skakati i plakati kad njihova neodgovornost dođe na naplatu i time doći pod svjetla medijskih reflektora. Manipulator Pernar je stručnjak za takve. On će onda kao vitez u sjajnom oklopu stati na stranu takvoga i vrštati kako se on bori za potrebite te se busati u svoja humana prsa. Taj čovjek je oličenje nemorala, manipulacije, laži, zla... a sve to čini kako bi živio na grbači naroda jer je nesposoban i lijen. Nije spreman pljunuti u šake i stvoriti nešto zalaganjem, talentom i odricanjem, nego je umjesto toga pronašao političku nišu gdje će živjeti kao bubreg u loju laprdajući prazne parole. Nevjerojatno koliko mnogo ovaca je njegovu priču popušilo bez filtera.

Avatar Ohjooj
Ohjooj
11:49 20.04.2017.

"a Pernar je dojurio sa sjednice Hrvatskog sabora" - hoće li mu se isplatiti puna plaća za taj dan? Meni je ogroman problem otići s posla na pogreb ljudima koje sam poznala i cijenila, a ovaj odlazi kad god hoće... fuj

AU
aunick
14:47 20.04.2017.

Hrvatskoj pod hitno treba zakon kojim bi se odredilo da politicar smije ciniti svoje politicke manifetluke samo u sabornici te za vrijeme otvorene izborne kampanje. Gradjan komuniciraju sa drzavom putem zakona, zakonskih aqkta i dijela. Ovo sto cini Pernar jee komedija i treba da stane. Potreban je jasan i strog zakon za ovakove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije