Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vujnovac je na putu postati moćniji no što je Todorić ikad bio

21.12.2023. u 08:08

Strahovita greška bila je rušiti Todorića prije no što se on sam sudari sa zidom. No, nakon što je njegov pad postao neizbježan, trebalo je spriječiti potpuno urušavanje.

Komentara 2

ZA
Zagrebčanka
09:43 22.12.2023.

Sve na stranu, ali od afere Mreža, režiranom i orkestriranom od Mosta, ostaje nekoliko činjenica: Lovrinčević je prodajom plina po cent zapravo pogodovao svom mrskom neprijatelju Vujnovcu, a Nacional, koji, kao i Most, tvrdi da Vlada utječe na medije, cijelo vrijeme objavljuje reklamu Pelješkog mosta i drugih projekata koje plaćaju Hrvatske ceste. Pa tko je tu lud? Uostalom, zar stranka na vlasti, izabrana na demokratskim izborima, nema pravo isticati ono dobro što je napravila? Ili bi možda trebala pljuvati sama po sebi, da bi nesposobna oporba bila zadovoljna.

MK
MKinkognito60
11:28 21.12.2023.

Nitko ne može izgraditi poslovni imperij bez kredita ali moraš znati kod koga uzimaš kredit. Još na početku sevedesetih su rusi kupovali ili izdašno kreditirali uz prilično neugodne ugovore sve što ima veze sa energetikom, transportom i prehranom. To imm je bilo prešutno olakšano radi jeftinog plina i nafte. To rade i kinezi gdje mogu. To rade samo zato da to ne bi imao netko drugi, jer ako to imaju netko neposlušan brzo zapadne u škrice, ili zatvaranjem ili prestankom financiranja. Imamo primjejere jako blizu Crna gora i Srbija pa BiH Kinezi diktiraju razvoj čak i prilično neugodnim metodama ali nijedan političar to ne pominje jer može biti i gora. U konačnici možda je i Vujnovac pod utjecajem Rusa jer i Rusi možda imaju nekog od njegovih kreditora u šaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije