Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministrica poljoprivrede

Vučković odgovorila ženama koje pokazuju srednji prst: 'Iako u dobroj namjeri, ja to ne bih napravila'

Split: Predstavljanje liste HDZ-a za 10. izbornu jedinicu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
19.06.2020.
u 15:59

Sve su slike sa smiješkom, što u meni izaziva osjećaj teške nelagode i suosjećam sa ženama koje su to prošle, objašnjava Vučković

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković izjavila je u petak, komentirajući "srednji prst" bivše predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović upućen Miroslavu Škori zbog njegove izjave o pravu na pobačaj silovanih žena, kako ona to ne bi napravila.

"Širenje te slike, koja je vjerojatno u dobroj namjeri, ja to ne bi  napravila. Sve su slike sa smiješkom, meni to izaziva osjećaj teške nelagode i iznimno suosjećam sa svim ženama koje su to prošle," rekla je Vučković.

"Meni je nevjerojatno da je ova tema zauzela ovako mjesto u kampanji, pogotovu u kontekstu traumatičnog iskustva zločina, kojeg oni koji to nisu doživjeli praktično ne mogu niti zamisliti," kaže Vučković.

Dodala je da se kao članica HDZ-a zauzima za očuvanje života "od začeća do prirodne smrti".

Vučković je u Županijskoj gospodarskoj komori u Splitu predstavila nacrt nove poljoprivredne strategije i uručila ugovore za 47 projekata za financiranje malih poljoprivrednih projekata u Dalmaciji, te 6 ugovora za razvoj vidikovaca, poučnih staza i rekreacijskih zona u šumskim područjima.

Komentara 4

MO
mali_od_lekarke
16:12 19.06.2020.

kao članica HDZ-a zauzima za očuvanje života "od začeća do prirodne smrti"...to je samo u kampanji, izvan kampanje se pije rakija i pokazuje srednji prst neistomišljenicima.

DU
Deleted user
16:19 19.06.2020.

sto im znaci srednji prst...? simbol...???

DU
Deleted user
16:18 19.06.2020.

meni nije jasno sto im znaci srednji prst ....one vjerojatno znaju cega im je to simbol.. ...zena muskarcu pokazuje srednji prst ????ima li im muskarac pravo sto pokazati ....bez pokazivanja srednjeg prsta ne moze se postati ni glumica ni predsjednica pomocnica nosica spomenice iz 41..ni cvit kacun....itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije