Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD?

Vučić ima 'određene sumnje' o uhićenju Srbina s 13 kg eksploziva

Aleksandar Vučić
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
27.12.2014.
u 15:24

Kosovska policija tvrdi kako je uhićeni imao "jasne namjere da počini teroristički napad"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom uhićenja Srbina Slobodana Gavrića u Prištini u čijem automobilu u blizini američkog veleposlanstva, je pronađeno 13 kilograma eksploziva, kako postoje "određene sumnje" za čije je potrebe to napravio, ali policija radi svoj posao i treba pričekati rezultate istrage.

- Naša policija radi svoj posao... Imamo određene sumnje, tko, što, kako i na koji način i za čije potrebe je napravljeno, ali o svakom ozbiljnom rezultatu istrage ćemo vas izvijestiti - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Kosovska policija tvrdi kako je uhićeni imao "jasne namjere da počini teroristički napad" te da su u vozilu uz eksploziv pronađene i precizne karte Prištine. Prištinski mediji su prenosili da je uhićeni Slobodan Gavrić, inače veterinar po struci i zaposlenik Ministarstva poljoprivrede, planirao napad na katedralu u Prištini, na drugi dan Božića, a prvobitno su nagađali da je planiran napad na američko veleposlanstvo. Sudac Osnovnog suda u Prištini odredio je danas Gavriću 30 dana pritvora.

>> Planirao dići u zrak katoličku katedralu u Prištini?

Komentara 44

BA
Bahri
16:52 27.12.2014.

Srbi i kad Kolju su Zrtve

MI
mistre
15:47 27.12.2014.

Cuj cetnika nasa policija istrauzje , pa KOSOVSKA ALBANSKA policija ce istarzit viste dali vitra petama s Kosova , drzite pola jednog gradica i to je to...

BE
berija
16:29 27.12.2014.

Odvratni Ustaše! Kad Srbin postavi bombu, to nije terorizam, to su neophodni građevinski radovi. Ako ne vjerujete meni, pitajte Ivu Josipovića, Opačićku, Grčića, Stazića, direktora Zračne luke Zagreb Drljaču, novinarku HTV-a Munižabu, čovjeka kojeg kod predsjedničkih kandidata zanimaju filozofijski stavovi Aleksandra Stankovića, ministra financija Lalovca. Svi će vam to potvrditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije