Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prognoza

Vrijeme za vikend: Svježe i vjetrovito uz moguće pljuskove

Bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
30.05.2014.
u 09:19

U subotu bi u kopnenom dijelu zemlje prijepodne trebalo biti suho, a popodne su mogući kraći pljuskovi ili malo kiše.

Vikend će biti svjež i vjetrovit a mogući su i pljuskovi, javlja Crometeo.

U subotu bi u kopnenom dijelu zemlje prijepodne trebalo biti suho, a popodne su mogući kraći pljuskovi ili malo kiše. Popodnevna temperatura većinom će se kretati od 17 do 20 Celzijevih stupnjeva dok bi u gorskim predjelima trebala biti niža.

Na Jadranu će sutra biti pretežno sunčano a u većini predjela i suho. u Istri su mogući slabi i prolazni pljuskovi. Najviša dnevna temperatura trebala bi se kretati od 22 do 26 stupnjeva Celzijusa. Puhat će slaba do umjerena bura koja će ujutro još podno Velebita biti olujna, danju će na moru i uz obalu Dalmacije okrenuti na sjeverozapadnjak, ponegdje i zapadnjak, navodi Crometeo.

U nedjelju ujutro i prijepodne u kopnenim predjelima bi trebalo biti suho sa sunčanim razdobljima, a sredinom dana i poslijepodne velika je vjerojatnost pljuskova i grmljavine u većini područja. Najviša dnevna temperatura trebala bi se kretati između 17 i 20 stupnjeva Celzijusa dok bi u gorju trebalo biti malo hladnije.

Na Jadranu će veći dio nedjelje biti pretežno sunčano, ali će osobito sredinom dana i poslijepodne lokalno biti slabih i prolaznih pljuskova praćenih grmljavinom. Ujutro će puhati slaba do umjerena bura, danju slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak, na moru Dalmacije popodne ponegdje i jak, a najviša dnevna temperatura trebala bi se kretati između 22 i 25 stupnjeva Celzijusa.

Cijeli članak čitajte ovdje

>> NASA upozorava: Ove godine mogao bi nastati novi El Niño

Komentara 1

DE
Dejan1000
12:11 30.05.2014.

Konacno malo svjezije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije