Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Oroslavju

Vlasniku izgladnjelih konja izgorjela radionica namještaja

požar Oroslavje
Foto: Zagorje International
1/3
04.04.2017.
u 10:43

Josipa Tuđu su prije nekoliko dana "Prijatelji životinja" optužili za izgladnjivanje i zanemarivanje 30-ak konja, a fotografije tih životinja su i pustili u javnost.

U požaru je sinoć izgorjela stolarska radionica namještaja  "Moj Oreh usluge" u Oroslavju koja je u vlasništvu Josipa Tuđe, piše Zagorje International

Zapovjednik Zagorske javne vatrogasne postrojbe Dražen Sinković kazao je da je vatra uništila gotovo cijeli objekt. Josipa Puđu su prije nekoliko dana "Prijatelji životinja" optužili za izgladnjivanje i zanemarivanje 30-ak konja, a fotografije tih životinja su i pustili u javnost. 

Veterinarska inspekcija je najavila da će ga prijaviti jer su mu tri konja uginula zbog nepružanja pomoći.

– Umiru ljudi, ugibaju i sve ostale životinje i sasvim je normalno da ugibaju i konji, naročito preko zime. Pa jedan konj prije nekoliko godina uginuo mi je i na samoj stazi na hipodromu gdje se održavala kasačka utrka. U cijeloj ovoj priči radi o najobičnijoj podvali jednog mog radnika - rekao je o cijeloj priči Puđa za Zagorje International, ali i priznao da ne hrani konje "baš onako kako bi trebalo, a zbog nedostatka novca ne može im pružiti ni adekvatnu veterinarsku zaštitu". 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>'Ne dam konje za badava, cijena jednog je od 5000 kuna pa na dalje'

>>Kuću bivšeg tužitelja natopili benzinom i zapalili, a potom spašavali glavu bijegom kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 7

RP
rpzagreb
14:42 04.04.2017.

Još ako i prima poticaje sve ih treba pozatvarati. Bijedno ljudsko dno dna.

SC
schwertransport
06:20 05.04.2017.

kak se preziva Tuđa ili Puđa text me zbunio

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:11 04.04.2017.

Na svu sreću imamo Croatia osiguranje, koje će kompenzirati štetu našem poslovnjaku Tudji, pa će ovaj moći da posveti pažnju i svojim konjima. Dakle treba očekivati pobjede njegovih konja, a time i Hrvatske: Naprijed naši, a ostali neka stoje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije