Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavka

Vjeran Piršić na fejsu osnovao grupu podrške za Mirelu Holy

Grupa za Holy
Foto: Facebook
1/3
07.06.2012.
u 22:27

– Za sve one ča poštuju Mirelu i kao osobu i kao bivšu ministricu zaštite okoliša i prirode – napisao je Piršić na grupi

Vjeran Piršić, predsjednik udruge "Eko Kvarner", pokrenuo je na facebooku Grupu za podršku bivšoj ministrici Mireli Holy. Osim grupe, za sliku svog profila stavio je fotografiju Mirele Holy.

– Za sve one ča poštuju Mirelu i kao osobu i kao bivšu ministricu zaštite okoliša i prirode – napisao je Piršić na grupi.

Grupa trenutno broji nešto oko 90 članova.

– Čovjeku je njegov karakter njegova sudbina, reče davno Heraklit. Na neki način svatko od nas je talac svog karaktera. Mirela svog, a Zoran Milanović svog – jedan je od komentara u grupi.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Idler 3
Idler 3
22:43 07.06.2012.

Vjerane ti si vjerojatno jedini koji gajiš nešto više od simpatija prema njoj...mi ostali ju nemremo vidjet od prvog dana !!!

OB
-obrisani-
22:59 07.06.2012.

A gdje su oni fejsovci sto su rovili po Zagrebu rusili vlast, trazili novu vlast i dobili je sada imaju sve skuplje skoro za 30 % kako to da su sada zadovoljni !!???

DU
Deleted user
09:21 08.06.2012.

a ja sam na fejsu osnovao grupu podrške: nahranimo vjerana piršića, spasimo ugrožene vrste koje proždire

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije