Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRUŽAO OTPOR

Više od godinu dana krao je po trgovinama parfeme, otkriven kad su ga zatekli s jointom marihuane

Trgova?ki centar Stop & shop, trgovina Muller
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
28.09.2022.
u 15:18

Sumnjiči ga se da je s ciljem stjecanja nepripadne materijalne koristi iz trgovina u vlasništvu tri različita trgovačka društva otuđio više različitih parfema, čime im je pričinio materijalnu štetu sveukupne vrijednosti oko 17 tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više krađa na području Zadra.

Naime, u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima policijski službenici Policijske postaje Zadra su tijekom ophodnje na području Smiljevca u Zadru uočili osobu koja se dovodi u svezu s počinjenjem više krađa, a koji je tijekom postupanja pružao aktivni otpor te se pokušao udaljiti. Policijski službenici su ga sustigli te uz uporabu sredstava prisile uhitili i doveli u službene prostorije gdje je kod njega pronađeno oko 2,1 grama marihuane.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnjiči ga se da je s ciljem stjecanja nepripadne materijalne koristi iz trgovina u vlasništvu tri različita trgovačka društva otuđio više različitih parfema, čime im je pričinio materijalnu štetu sveukupne vrijednosti oko 17 tisuća kuna.
 
Tako ga se sumnjiči da je 28. rujna i 06. listopada prošle godine te u četiri navrata u svibnju, lipnju i srpnju ove godine u Ulici Put Murvice iz iste trgovine otuđio parfeme u ukupnoj vrijednosti oko 5 tisuća kuna, te da je istom trgovačkom društvu pričinio materijalnu štetu i oko 5.200,00 kuna kada je krajem lipnja i početkom srpnja ove godine z trgovina u ulici Put Murvice i Polačišće otuđio različite parfeme.
 
Nadalje ga se sumnjiči da je u Ulici Polačišće u travnju te u Ulici Bleiburških žrtava u rujnu u dva navrata ove godine, iz trgovine drugog trgovačkog društva otuđio parfeme ukupne vrijednosti oko 4.300,00 kuna, kao i da je sredinom rujna iz trgovine trećeg trgovačkog društva otuđio parfeme vrijednosti oko 2.400,00 kuna.
 
Također ga se sumnjiči da je ove godine u ožujku na području Poluotoka iz skladište trgovačkog društva otuđio razne prehrambene proizvode i pića u vrijednosti oko 6 tisuća kuna.   

Zbog sumnje da je počinio deset kaznenih djela Krađa protiv 24-godišnjaka se podnosi kaznena prijava te je u jučer u večernjim satima, po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan Pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Isto tako zbog posjedovanja marihuane protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

VIDEO: Tužan kraj potrage: Tijelo nestale Britanke pronašli u Šibeniku

 

Komentara 1

VI
vidum
15:38 28.09.2022.

Budući da je krao parfeme, možda je bilo i neke druge koristi osim materijalne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije