Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnateljica osnovne škole nedaleko od Čakovca počastila učenike i učitelje

Ravnateljica u učionice stavila uređaje za tjeranje uroka!

zvezdana treska
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
22.12.2009.
u 18:08

Cijena se kreće od 500 za osnovni model do 1000 eura za onaj sa širim radijusom djelovanja; U školu u kojoj ploče sprečavaju nasilje, učenici donose noževe i tuku se.

U OŠ Petra Zrinskog u Šenkovcu pokraj Čakovca pobrinuli su se da učionicama ne kruži sotonistička energija, zaustavili su djelovanje uroka i vampirizma, neutralizirali sva biološki štetna geofizička i svemirsko-magnetska zračenja koja bi mogla smetati učenicima na nastavi, a poradili su usput i na rastu ženskih grudi te povećanju spolne moći. A sve to uz pomoć tzv. biogeneratora koje je na desetak mjesta po školi dala ugraditi ravnateljica Zvezdana Treska.

‘Neopravdano trošila’
Profesor povijesti Miljenko Hajdarović Odjelu za inspekcijske poslove Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Međimurskoj županiji kao osnivaču škole u ponedjeljak je prijavio sumnju u opravdanost trošenja novca.

– Riječ je o sumnji da je ravnateljica kao voditelj škole u nekoliko navrata i u raznim iznosima poslovala s tvrtkom “D&B” te da je pritom neopravdano potrošila najmanje 69.000 kuna – tvrdi Hajdarović i dodaje kako su djelatnici škole u protekle tri godine primijetili neobične okrugle predmete na podovima zbornice, u uredu ravnateljice i pojedinim učionicama.

Potkraj prosinca prošle godine ravnateljica je njega i dvojicu kolega usmeno zadužila da obave inventuru. Na popisu osnovnih sredstava za rad uočili su i šest stavaka pod nazivom “energoekološki aparati, “energoekološko mjerenje i aparati” te “energoekološko mjerenje”, u ukupnom iznosu od 59.000 kuna.

Od kolega je čuo da je slično mjerenje obavljeno i u prosincu 2008., što bi značilo dodatni trošak od oko 10.000 kuna. Krenuo je u istraživanje i došao do podatka da je škola surađivala s tvrtkom izumitelja Darka Maltara iz Bjelovara, koji obavlja mjerenja i prodaje biogeneratore nazvane Atlanta.

Cijena im se kreće od 500 za osnovni model do 1000 eura za onaj sa širim radijusom djelovanja, bez PDV-a, a mjerenje se naplaćuje od jednog do dva eura po četvornom metru. Biogeneratori se, kako navodi sam izumitelj Maltar, mogu ugraditi na mjesta zračenja negativne “G” energije kao što su grobovi, masovne grobnice, “kuće koje pamte”, mjesta crne magije, zatvori, a, eto, i škole, gdje jaku “G” energiju, koju učenici donose u svojim aurama od kuće, pretvaraju u pozitivnu energiju.

Rade i noževi
Time se, tvrdi izumitelj, sprečava moguća agresivnost djece i poremećaji u ponašanju. Atlanta se u tom dijelu dokazano pokazala neučinkovitom jer su zabilježeni slučajevi vršnjačkog nasilja u školi, u koju pojedini učenici dolaze s noževima i upuštaju se u tučnjave, a škola s više od 400 učenika nema pedagoga.

Hajdarović je o sumnjivim poslovima počeo pisati na svom blogu. U dopisu Ministarstvu traži da se utvrdi je li novac trošen za dobrobit škole.

Ključne riječi

Komentara 49

MM
Mladen Miletić
23:03 22.12.2009.

Ravnateljica u učionice stavila uređaje za tjeranje uroka! Stvarno je praznovjerna i ona se moli Bogu u nadi kao da če joj to pomoči. Vladari zna se su još daleko pametniji od nje naredili svuda Isusa razapetoga na križu po učionicama da tjera gospona sotonu od malih mučenika Hrvata !

OB
-obrisani-
23:19 22.12.2009.

vjerojatno je to kupila od firme svojeg muža i tako su novci lijepo ostali u krugu obitelji, direktorica isto tako, valjda u slobodno vrijeme, sate odrađuje u svojem shopu s donjim rubljem, imali su oni svakakvog s..nja u čakovcu, poznati su po tome

SR
Sime Raljevic
19:36 22.12.2009.

Ma jeli ovo moguce u 21.stoljecu u drzavi Evrope. Ti koja sebe zoves uciteljicom, pedagogom idi kod doktora u psihijatrijsku bolnicu(LUDNICU) i prijavi se da te se pregleda tvoje intelektualno, umno stane.Ti mestrovice trebas HITNU pomoc. VI, koji postavljate ovakvoo nazadne osobe na mijesto od velike vaznosti, ste odgovorni isto, a mozda nista manje.Ovo je SRAMOTA za skolu, okolicu a i drzavu! Sime---BOYERO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije