Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDAT ZA GRADONAČENIKA

VIDEO Vuco se u 'veselom stanju' pomokrio na ulici u Splitu: 'Gradonačelnik treba zaliti cveće'

Screenshot Dalmatinski portal
24.04.2021.
u 13:04

U društvu poznatog glazbenika bio je i bivši pobjednik Big Brothera.

HSS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Siniša Vuco snimljen je jučer nakon cjelodnevnog druženja s Romanom Obilinovićem Žoržem kako mokri u grmlje pored ceste u ulici Domovinskog rata u Splitu

Snimku možete pogledati OVDJE

- Gradonačelnik piša jer ima pravo jer ovo je veliki grad i trebamo da zalijemo naše cveće - ustvrdio je Vuco obraćajući se gledateljima na snimci koju je prvi objavio Dalmatinski portal. 

U pozadini se čuje smijeh Obilinovića, poznatog u javnosti i po tome što je pobijedio u reality showu Big Brother. Vuco se samo par sati ranije objavio snimku njihovog druženja na kojoj se jasno vidi kako uživaju u alkoholnom piću. 

 

 

Komentara 24

Avatar Navaljni
Navaljni
13:10 24.04.2021.

Zemljo profundaj se! Radić se u grobu okreće. A Beljak zaslužuje to cvijeće.

DU
Deleted user
13:34 24.04.2021.

Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna !!!

LU
Lukovo184
14:31 24.04.2021.

Primitivizam na hrvatskoj sceni. nikada nisam mislio da je Split na tako niskim granama. oličenje stoljetne kulture i bliske nekulture.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije