Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo iz Slovenije

VIDEO Pogledajte snimke jakog nevremena koje je prošlo iznad Zagreba: Munje sijevale, padala tuča

Munje u Zagrebu
Foto: Danijel S.
1/7
24.07.2023.
u 23:59

Zagreb je nešto iza 23 sata pogodilo jako nevrijeme. Munje su sijevale nad gradom, puhao je jak vjetar, padala je i tuča

Za zagrebačku regiju bio je DHMZ je poslijepodne upalio narančasti meteoalarm. No onda su iz Slovenije stigle vijesti o jakoj tuči, ponegdje veičine oraha, a DHMZ je svoje upozorenje pretvorio u crveno. 

Zagreb je nešto iza 23 sata pogodilo jako nevrijeme. Munje su sijevale nad gradom, puhao je jak vjetar, padala je i tuča. Čitatelji su nam se javljali iz svih dijelova grada. Tuča je pala i u Ilici. Prema Rain Alarmu, oluja se premješta prema istoku. 

Kako je to večeras izgledalo u Zagrebu, pogledajte u videogaleriji.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar _ZBREGOV
_ZBREGOV
01:52 25.07.2023.

zar nije da se u atmosferi strujanja nastoje izjednačiti i da nakon toga bude stabilno, odn, lijepo vrijeme? što izaziva ovo konstantno neprirodno kolebanje i zašto isključivo sa SZ dolazi ???

SA
sanikol
09:32 25.07.2023.

Icakica@Koliko razreda škole imaš i da li ideš u crkvu? Da si pitala Boga zašto dopušta ovakvo uništavanje ludi i imovine, još bi shvatio, iako ni od toga nikakve korist. Ali pitati Plenkovića zašto nitko ništa ne poduzima je suludo., Protiv smaka svijeta koji će uskoro doći ne može nitko pomoći. Kataklizma je uništila sve živo pa i dinosaire i tako ćemo nestati i mi.

PU
paul-umpe
08:36 25.07.2023.

pa se vi smijite onima sto mole i nazivajte ih klecavcima a i feministkinje koje kazu moje tjelo moj odabir.priroda ce napraviti svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije