Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebirao po papirima

VIDEO Vučić se zbunio kad je Trump rekao da Srbija seli svoje veleposlanstvo u Jeruzalem

Aleksandar Vučić
Foto: Twitter
1/5
06.09.2020.
u 08:40

Trump je u jednom trenutku prilikom potpisivanja sporazuma rekao da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jeruzalem. No, prema snimci na Twitteru čini se da je Vučić ostao malo zbunjen

U Washingtonu je potpisan sporazum o normalizaciji gospodarskih odnosa između Srbije i Kosova. Sporazum su potpisali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti. Potpisivanju u Bijeloj kući svjedočio je i američki predsjednik Donald Trump.

Trump je u jednom trenutku prilikom potpisivanja sporazuma rekao da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jeruzalem

No, prema snimci na Twitteru čini se da je Vučić ostao malo zbunjen nakon Trumpovih riječi. U jednom trenutku vidi se da prebire po papirima na stolu te okreće glavu i komentira. S njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: "Ovo je trenutak kada je predsjednik Vučić informiram da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem".

Na Twitteru je izraelska ambasada izrazila je zadovoljstvo preseljenjem koje je u svjetskoj politici i dalje vrlo kontroverzno i većina zemalja i dalje ne priznaje Jeruzalem kao glavni grad Izraela.

"Pozdravljam odluku Vlade da premjesti ambasadu Srbije u Jeruzalem, prijestolnicu Izraela. To je važan i hrabar korak koji svedoči o snazi našeg prijateljstva. Hvala predsjedniče Vučić  na još jednom povijesnom doprinosu jačanju naših veza!", stoji u objavi.

Komentara 76

DU
Deleted user
09:07 06.09.2020.

Boli njega briga za veleposlanstva, on je čekal svoju kemijsku olovku🤣

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:09 06.09.2020.

Teško je jednom gu'icom na dvi stolice. Zato mu glava na dupe liči.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:51 06.09.2020.

Jbt ovo je neprocjenjivo.., ocito mu je Trump “metnuo”, jasno se vidi da pojma nije imao da ce to biti u sporazumu, promijenio je boju u sekundi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije