Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA SE TKO JE U RIJECI

Ovo je snimka iz Save za koju je policija potvrdila da je nastala u noći Matejeva nestanka

Večernji list/Nestali.hr
12.01.2022.
u 13:13

"Snimka je autentična, ali pliva li netko ili ne pliva i je li to uopće čovjek ili možda kakvo drvo – to su zasad spekulacije. Ja u to ne bih ulazio, snimke se obrađuju. To je snimka od te noći", rekao je šef hrvatske krim-policije.

Hrvatska policija na konferenciji za medije govorila je o nestanku Mateja Periša i suradnji sa srpskom policijom. Potvrdili su da je snimka iz Save autentična i snimljena u to vrijeme, ali nisu mogli potvrditi je li na njoj čovjek ili neki predmet, a kamoli je li na njoj nestali Splićanin.

POGLEDAJTE SNIMKU:

Antonio Gerovac, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije, rekao je da utvrđuju sve okolnosti i da se snimka obrađuje.

– Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju – napominje Gerovac.

Dodao je kako je srpska policija napravila izniman posao oko praćenja Matejeva kretanja od trenutka izlaska iz kluba i do trenutka kada se smatra da je ušao u vodu. 

VIDEO Hrvatski MUP o istrazi: Nema dokaza o nasilju, ispitat ćemo prijatelje

 

– Pregledane su i snimke nakon toga kako bi se utvrdilo je li možda negdje izašao iz vode i slično. Mi možemo reći da je osoba odjevena poput Mateja došla do vode, ali ne postoji nitko tko to može sigurno tvrditi – istaknuo je.

– Snimka je autentična, ali pliva li netko ili ne pliva, to su zasad spekulacije. Ja u to ne bih ulazio, snimke se obrađuju. To je snimljeno te noći – rekao je.

Ravnateljstvo MUP-a u podne je objavilo nove informacije o nestanku Mateja Periša u Beogradu. Hrvatski policajci proteklih su dana boravili u Beogradu i našli su se kolegama iz srpskog MUP-a kojima pomažu u istrazi.

Tijek presice možete pročitati OVDJE.

Komentara 15

ZP
Zabranjen pristup
13:33 12.01.2022.

Ako je to covjek onda mu je po snimci ugodno u vodi na 4 stupnja. Ja bi mlatarao kao divljak

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:42 12.01.2022.

Ma to je on!! Droga i voda su svoje učinile,...ali bez dokaza "0"!!!!!!

PA
pajper
14:06 12.01.2022.

Prvi čovjek Srpske policije koji vodi istragu i tragaza nestalim Splićaninom na Savi je sa čovjek sa Kupe iz Lasinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije